Hlavní obsah

Více než stovka krampus čertů bude o víkendu k vidění na pražském Výstavišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivou Krampus show opět přivítá pražské Výstaviště již tuto neděli 26. listopadu. Letos zde bude k vidění více než sto krampus postav z proslulých rakouských průvodů. Ti jsou známí svými propracovanými maskami, kravskými zvonci, kožichy, řetězy a ohni.

Foto: Výstaviště Praha

Krampus show

Článek

Na ďábelské akci s jedinečnou atmosférou lze očekávat i program v  podobě ohňových vystoupení a hudební doprovod DJe. Po celý den bude připravena gastrozóna se širokou nabídkou horkých nápojů, ďábelských klobás a dalšího občerstvení, vše před Maroldovým panoramatem.

Akce je rozdělená na odpolední Krampus family show a večerní Krampus night show. Family show je vhodná pro rodiny s dětmi ve věku 3–15 let (v doprovodu rodičů) a představí se na ní cca 50 čertů. Trasa průvodu je dlouhá cca 500 m. Krampus night show je určená pro dospělé a děti od 15 let, čerti na ní budou pořádně řádit a to na trase dlouhé cca 750 m.

Focení s krampus čerty bude probíhat v Maroldově panoramatu. Kapacita focení je max. 5 osob po dobu 10 min. Během časového slotu bude k  dispozici cca 3–5 čertů a lze si tak udělat jedinečné selfie. Focení probíhá zvlášť. Zakoupením slotu na focení si zákazník nekupuje vstup na Krampus show.

Organizátoři apelují na návštěvníky, aby doma nechali své domácí mazlíčky, jelikož na akci bude pyrotechnika, ohně a velký hluk.

Ceny vstupného jsou 150 Kč pro děti do 15 let, 290 Kč pro dospělé, rodinné vstupné 790 Kč a vstupné pro ZTP je pro 1+1 zdarma 290 Kč.

Za prodej vánočního cukroví načerno hrozí až statisícové pokuty

Vánoce

Může se vám hodit na Firmy.cz: Výstaviště Praha Holešovice

Reklama

Výběr článků

Načítám