Hlavní obsah

Vánoční výzdoba Bílého domu, poprvé v režii Bidenových

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavnostní odhalení vánoční výzdoby Bílého domu patří mezi události, na které se těší miliony lidí po celém světě. Letos bylo očekávání ještě větší než předchozí roky, protože poprvé se tak stalo v režii Bidenových, kteří zde oslaví první Vánoce od nástupu do úřadu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vánoční výzdoba Bílého domu poprvé pod taktovkou Jill BidenovéVideo: Reuters

 
Článek

Vánoční výzdoba se tentokrát nese v duchu hesla „Dárky od srdce“. Oproti předchozím letům v režii bývalé první dámy Melanie Trumpové se jedná o minimalistické pojetí.

Jen tradiční Perníková chaloupka Bílého domu ve státní jídelně obsahuje i další budovy, které jsou součástí poděkování všem lidem, kteří jsou v době koronavirové pandemie v první linii. Jedná se např. o repliky obchodů s potravinami, pošty, nemocnice či policejní stanice.

Výzdoba oficiálního vánočního stromu Bílého domu v Modré místnosti oslavuje dar míru a jednoty. Bílé papírové holubice nesou transparent s názvy jednotlivých států a území Spojených států.

Víc uvidíte v přiloženém videu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám