Hlavní obsah

Tipy na měkké dárky pro ženy i muže, které doopravdy potěší

Novinky, Linda Humlová

Měkké dárky už dávno neznamenají automatické zklamání. Naopak, z veselých ponožek se stala stylová záležitost, sportovní nadšence zase jistě potěší pár nových funkčních legín nebo barevné termoprádlo. Podle čeho vybírat a jak si poradit s problémem, když neznáte přesnou velikost oblečení obdarovávaného?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

Pod pojmem měkké dárky si většina lidí vybaví nové ponožky nebo spodní prádlo. I těmito klasickými věcmi určenými zejména pro mužské pohlaví ale můžete udělat radost.

Stačí vybírat mezi nápaditými barevnými modely, které nejsou jen užitečné, ale zároveň dokážou i rozesmát. Porozhlédněte se například po ponožkách s vánoční tematikou, nebo mezi nejrůznějšími limitovanými kolekcemi s motivy kapel, oblíbených potravin či s humornými nápisy a obrázky.

Výhoda ponožek navíc je, že nemusíte znát přesné číslo nohy. Většina z nich se prodává v rozmezí několika čísel.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto F&F

Foto: archiv firmy

Ponožky, Happy Socks (prodává Urbanlux), 279 Kč za pár

V případě, že chcete udělat větší radost, se zamyslete nad tím, jaké hobby má vaše drahá či drahý. Milovníky trendů jistě potěší značkový svršek nebo třeba svetr z luxusního materiálu.

Sportovce zase nová výbava, univerzálním dárkem je stylové, ale zároveň pohodlné oblečení na doma. Čemu dáte přednost?

Trendy svršky

Pokud máte v rodině znalce trendů a úsměv by jim pod stromečkem vykouzlil nový kousek do jejich šatníku, porozhlédněte se po stylovém svršku, u kterého je pravděpodobnost vyšší, že se trefíte s číslem než třeba u kalhot.

V případě, že si s velikostí přesto nejste jistí, vsaďte na oversized kašmírový kousek, který potěší každou milovnici nenápadného luxusu. Sázkou na jistotu jsou také kardigany, tedy svetry bez zapínání, které se často prodávají jen v jedné univerzální velikosti.

Vojenská khaki: Barva, kterou si zamilujete

Styl

Pánové jistě také ocení hezký svetr z nekousavého materiálu, nebo, pokud máte toho svého v oku, klidně si troufněte na košili. Na zimu jsou skvělé flanelové modely s kostkou, které jsou teplé, a navíc stylové.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: F&F, 799 Kč. Ralph Lauren, 3240 Kč. Marks & Spencer, 1099 Kč. s.Oliver, 2199 Kč. Gant, 4399 Kč. Kašmírový svetr, Marks & Spencer, 3499 Kč

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Marks & Spencer, 1299 Kč. Desigual, 599 Kč. F&F, 399 Kč. Tchibo, 699 Kč. F&F, 399 Kč. Kašmírový svetr hnědý, Marks & Spencer, 3899 Kč. Šedý svetr, Marks & Spencer, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Zleva: dámský svetr, 3890 Kč. Pánský svetr, 6190 Kč. Obojí Kama

Oblečení na doma

Oblečení na doma je skvělý dárek pro ženy i muže. Většina lidí totiž považuje za domácí oblečení takové kousky, které už z nějakého důvodu nejsou vhodné na nošení do společnosti.

Nejčastěji se jedná o stará, reklamní, nebo třeba sepraná trička a k tomu legíny či děravé tepláky. Investice do nového, elegantního oblečení na doma se proto mnohým jeví jako zbytečná.

Zima ve znamení pohody: Oblečení na doma a župany

Styl

O to větší radost pak udělá nové hezké oblečení na doma jako dárek k Vánocům. Díky současné situaci navíc trávíme doma více času než kdykoliv předtím, a proto je potřeba brát oblečení na doma stejně vážně jako to vycházkové. Kromě toho, že se díky němu budeme cítit upravenější, staneme se i více atraktivní svému partnerovi.

Při výběru se soustřeďte zejména na jednoduché kousky bez potisků. Nejlépe vypadají teplákové komplety v jemných pudrových a neutrálních tónech.

Foto: archiv firem

Kožešinová mikina, F&F, 499 Kč. Velbloudí kalhoty, Pure Cashmere (prodává Zalando), 5690 Kč. Šedá mikina a tepláky, Oysho, 1199 Kč za kus. Béžová mikina, F&F, 399 Kč. Béžové kalhoty, F&F, 399 Kč. Overal, F&F, 699 Kč

Foto: archiv firem

Overal, Tchibo, 899 Kč. Mikina, F&F, 399 Kč. Tepláky, Desigual, 3199 Kč. Modrý pruhovaný set, Tchibo, 399 Kč. Tričko, Desigual, 1499 Kč. Šedé tepláky, H&M, 399 Kč. Set na doma nahoře vpravo, Tchibo, 649 Kč

Sportovní oblečení

Pokud máte v rodině pravidelného sportovce, potěšte ho novým funkčním oblečením, které jako dárek nikdy nezklame.

Vybírejte podle sportu, který vaše drahá nebo drahý provozují. V případě, že se jedná o nadšeného lyžaře, vyberte mu například kvalitní funkční prádlo.

Vybavte se na domácí cvičení novým sportovním oblečením

Styl

Pravidelného běžce zase jistě potěší kompresní legíny, funkční tričko, nebo třeba speciální ponožky. Jogínky budou mít radost z nového kompletu legín a podprsenky v trendy neutrálních barvách. Dáte přednost pudrově růžové, nebo khaki?

Foto: archiv firem

Termotričko, Craft, 1150 Kč. Nátělník, Craft, 790 Kč. Funkční kalhoty oranžové, Craft, 1550 Kč. Podprsenka, H&M, 299 Kč. Legíny bezešvé zelené, H&M, 699 Kč. Ponožky, Kari Traa (prodává Norská móda), 249 Kč. Mikina, Craft, 1290 Kč

Foto: archiv firem

Modré tričko se stojáčkem, Craft, 2350 Kč. Modré tričko s dlouhým rukávem, Craft, 1450 Kč. Modré s krátkým rukávem, Tchibo, 349 Kč. Legíny funkční, Craft, 1450 Kč. Hnědé tričko, Craft, 990 Kč. Kraťasy, Tchibo, 499 Kč. Žluté tričko, H&M, 299 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Teddy coat: Zamilujte se do medvědího objetí

Noci se prodlužují, dny zkracují a ochlazují. Nepodceňte proto výběr oblečení a předejděte nachlazení ve stylovém, ale hlavně hřejivém teddy coatu. Tento...

Výběr článků

Načítám