Hlavní obsah

Jak docílit nadčasového stylu za minimum peněz

Novinky, Linda Humlová

Přejete si, aby váš módní styl působil nadčasově, draze a promyšleně, ale nemůžete nebo nechcete do své garderoby investovat příliš ze svého rozpočtu? Přesvědčíme vás o tom, že styl není otázkou peněz, ale o důkladném výběru a kombinaci oblečení s doplňky. Jak na to?

Foto: archiv firmy

Answear, ilustrační foto

Článek

Luxusní vzhled není synonymum pro kašmírový svetr a drahou kabelku s logem světové značky. Docílit jej můžete i pomocí kousků z řetězců či druhé ruky.

Prvním tipem je vybírat kousky v neutrálních barevných odstínech a vyhnout se potiskům a výrazným vzorům. Vsaďte na klasickou černou, béžovou, šedou či bílou barvu. Ze vzorů je pak tolerovaná kostka nebo pepito.

Foto: archiv firem

Kabát tmavý, Orsay, 1999 Kč. Kabát světlý, F&F, 799 Kč. Balerínky, CCC, 1499 Kč. Vesta, H&M, 4499 Kč. Kabelka s řetízkem, CCC, 1899 Kč. Kabelka, Orsay, 799 Kč. Svetr, Marks & Spencer, 899 Kč. Kalhoty, Pietro Filipi, 3490 Kč.

Foto: archiv firem

Šaty, Touche me, 2199 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 2299 Kč. Kardigan, F&F, 399 Kč. Lodičky, CCC, 1899 Kč. Kabelka ve tvaru vaku, CCC, 1899 Kč. Kabelka, CCC, 2599 Kč. Sluneční brýle, H&M, 799 Kč. Náhrdelník, H&M, 149 Kč.

Druhým tipem je sázet na kvalitní materiály. Vyhněte se umělým vláknům a raději vsaďte na ta přírodní. Pro luxusní kůži či satén se vydejte do second handů. Nebojte se také svému outfitu dodat texturu v podobě plisování nebo krajky.

Stylová perka. Boty s bohatou historií

Styl

Doplňky volte jednoduché a nadčasové. I kabelka z koženky může působit draze, pokud zvolíte klasický, kvalitně zpracovaný model bez značky či loga. To stejné ostatně platí i pro boty. Pak už stačí přidat jen minimalistickou trendy bižuterii a velké černé sluneční brýle.

Foto: archiv firem

Kalhoty, H&M, 2499 Kč. Hedvábná košile, Pietro Filipi, 3990 Kč. Halenka černá, F&F, 449 Kč. Šperk, H&M, 399 Kč. Sukně, Pietro Filipi, 5990 Kč. Kabelka, Orsay, 549 Kč. Boty, Deichmann, 1799 Kč.

Foto: archiv firmy

Answear, ilustrační foto

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Inspirujte se vždy stylovou Olivií Palermovou

Američanka Olivia Palermová je nejen modelka a herečka, ale také úspěšná byznysmenka. Jejím největším zájmem je ale móda. Často ji proto potkáte na týdnech...

Výběr článků

Načítám