Hlavní obsah

Vybavte se na domácí cvičení novým sportovním oblečením

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současná situace nahrává domácímu cvičení. Udržte tělo v kondici a naučte se sportovat v bezpečí domova. Stačit vám bude kvalitní podložka a funkční oblečení, které vám nebude bránit v pohybu a zároveň bude odvádět pot. Jaké si vybrat?

Foto: archiv firmy

Boty na jógu, Skinners (předprodej probíhá v Kickstarteru), 1050 Kč

Článek

Hezké sportovní oblečení je nejen funkční, ale také plní funkci motivátora. Proto se nemusíte stydět, pokud prahnete po novém.

Pokud upřednostňujete spíše pomalé druhy cvičení, jako je jóga či pilates, vsaďte raději na kousky v jemných tónech, jako je starorůžová, khaki, bílá, béžová, šedá či černá. Všechny tyto barvy totiž mají tendenci zklidňovat a působit pozitivně na psychiku.

Potrpíte si naopak na tréninky s vysokou intenzitou? Pak se nebojte výraznějších kousků v neonových barvách, které vám dodají energii.

Foto: archiv firem

Legíny, Kari Traa, Norská móda, 1599 Kč. Ponožky, Kari Traa, Norská móda, 249 Kč. Mikina, F&F, 399 Kč. Podprsenka pudrová, H&M, 349 Kč. Podprsenka khaki, Kinoko, 1347 Kč. Podprsenka růžová, Kinoko, 1047 Kč. Jogamatka, Lolë Store, 1999 Kč.

Vojenská khaki: Barva, kterou si zamilujete

Styl
Foto: archiv firem

Bezešvé legíny, H&M, 699 Kč. Podprsenka khaki, H&M, 299 Kč. Podprsenka bílá, H&M, 249 Kč. Bunda, H&M, 349 Kč. Mikina, Desigual, 1599 Kč. Mikina, F&F, 399 Kč.

Foto: archiv firmy

Oblečení, Circlle. Top, 1700 Kč. Legíny, 1990 Kč

Co se týče střihů, na zimní období se hodí zejména legíny s vysokým pasem, které chrání před prochladnutím v oblasti beder.

Samozřejmostí by pak měla být sportovní podprsenka, která udrží vaše přednosti na svém místě a nebude vás nijak limitovat. Pokud nechcete cvičit na boso, pořiďte si protiskluzové ponožky, tenisky nebo novinku v podobě ponožkových bot.

Foto: archiv firem

Top oranžový, H&M, 249 Kč. Šortky oranžové, H&M, 249 Kč. Tílko modré, Kinoko, 547 Kč. Podprsenka modrá, Kinoko, 847 Kč. Podložka, Astratex, 899 Kč. Kraťasy růžové, Under Armour (prodává Zalando), 620 Kč. Podprsenka růžová, Kari Traa (prodává Norská móda), 749 Kč.

Foto: archiv firmy

Oblečení, Desigual, ilustrační foto

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Trendy oblečení v barvách podzimního listí

Překvapilo vás na procházce první podzimní listí? Vkročte do nejbarevnějšího období s pozitivním myšlením. Nalaďte se na podzimní vlnu a potěšte se módními...

Výběr článků

Načítám