Hlavní obsah

Prima o Vánocích vsadí na pohádky a filmové evergreeny

Staré i nové české pohádky pro děti, ale také pohádky pro dospělé, jako Pretty Woman, vévodí vánoční nabídce televize Prima.

Foto: Touchstone Pictures

Richard Gere a Julia Robertsová v Pretty Woman

Článek

První adventní neděli, 28. listopadu, ve 20:15 se na Primě koná televizní premiéra Princezny zakleté v čase a další neděli, 5. prosince, ve 20:15 naváže pohádka s hvězdným obsazením Když draka bolí hlava.

Čekání na dárky zkrátí divákům 23. prosince televizní premiéra česko-německé pohádky Unesená princezna a večer nastoupí klasická americká pohádka o prostitutce se zlatým srdcem, Pretty Woman.

Na Štědrý den poběží pohádky Hurvínek a kouzelné muzeum, Kouzelný měšec a Sedmero krkavců. Večer na ně naváže americká komedie Sám doma. Následující den nabízí v 16:55 Pyšnou princeznu – další povinnou vánoční pohádku, a večer pokračování komedie Sám doma II plus Čokoláda s Johnnym Deppem.

Foto: Bohemia MP

Princezna zakletá v čase. Eliška Křenková, Natalia Germani a Marek Lambora.

„Druhý svátek vánoční nezůstane tomu prvnímu, co se programu týče, nic dlužen. Ráno se opět můžeme přesvědčit o kouzlu starých českých filmů. Roztomilý člověk k nám přijde hned v 8:35. Po něm bude ve 12:15 na řadě klasika podle předlohy Boženy Němcové, Babička. Pak si přijdou na své milovníci Leonarda DiCapria – Muže se železnou maskou uvede Prima ve 14:10. Následovat budou pohádky Panna a netvor a S čerty nejsou žerty. Není nad to se zasmát – proto je na tento večer připravena do vysílání i komedie Slunce, seno, jahody ve 22:15,“ doplnila vedoucí komunikace Primy Gabriela Semová.

Foto: MFFKV

Limonádový Joe

I Silvestr se bude držet televizní klasiky – v nabídce jsou Šíleně smutná princezna (ve 12:40), Tři chlapi na cestách (ve 14:30), Slunce, seno, erotika (v 16:30) či film Kdo chce zabít Jessii? (v 18:25). Ve 20:15 je připraveno speciální vysílání show 7 silvestrovských pádů Honzy Dědka, kde hosté ve složení Veronika Žilková, Eva Burešová, Milan Šteindler a Zdeněk Pohlreich pohovoří nejen o svých vánočních příhodách. Následovat bude Silvestrovská Partička a k půlnočnímu přípitku diváky dovede pořad Česko Slovensko má silvestra, který připomene to nejlepší z letošního ročníku soutěže Česko Slovensko má talent.

Nový rok přinese pohádky Princ a Večernice (ve 12:55), Sedmero krkavců (v 16:45) a Limonádový Joe (ve 14:40).

Novou vánoční pohádku Jak si nevzít princeznu uvede ČT na Štědrý den

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám