Hlavní obsah

Patrik Hezucký: Když se stane člověk rodičem, Vánoce se už točí hlavně kolem dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Patrik Hezucký už bude pomalu tři roky pyšným tatínkem. Je tedy jasné, že Vánoce se teď nejvíce točí kolem jeho roztomilého synka Olivera.

Vánoce Patrika HezuckéhoVideo: Novinky

 
Článek

„Když se stane člověk rodičem, tak chce udělat radost hlavně dítěti a manželce. Snažím se a doufám, že stihnu nakoupit dárky dřív. Oliver už má představu, co by chtěl, ale u maminky ještě nevíme,“ svěřil se nám s úsměvem.

On sám si přesně pamatuje dárek, který mu v dětství udělal největší radost. „Já mám hezké vzpomínky na Vánoce, když jsem byl dítě. Dostal jsem takovou motorku s motorkářem, na dálkové ovládání. A to ovládání bylo spojené drátkem. Jsem dřív narozen, takže ta technika nebyla jako dnes.“

Díky svým dalším příbuzným si může Patrik a jeho nejbližší vychutnat více pochoutek během štědrovečerní večeře.

„U nás moje máma dělá jednu polévku, tchyně dělá další polévku a manželka taky jinou. Většinou děláme rybí nebo nějaký vývar. Moje máma dělá i kapra, my se bez ryby obejdeme a děláme si nějaké řízky,“ dodal v rozhovoru Patrik Hezucký.

Taťána Kuchařová chystá na letošní Vánoce velkou oslavu půlkulatin

Vánoce

Rostislav Křivánek: Postavit se před lidi a číst pohádky je nabíjející

Vánoce

Reklama

Související témata:
Patrik Hezucký

Výběr článků

Načítám