Hlavní obsah

Martina Gavriely si přivydělává výrobou adventních věnců

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Martina Gavriely si v průběhu adventu přivydělává nevšedním způsobem. Zručná žena vyrábí adventní věnce a ozdoby.

Článek

Většina lidí během vánočních svátků nedobrovolně chudne následkem nákladných nákupů. Martina Gavriely ale tento čas vnímá jako období blahobytu. S příchodem adventu totiž dostává ve velkém zakázky od svých přátel a známých na výrobu věnců.

„Kamarádi mě přezdívají Martina Gavriely, práce všeho druhu,“ směje se moderátorka, která dokáže adventní ozdoby vyrobit kompletně sama. „Korpus vytvářím z papíru. Jehličí si vozím ze zahradnictví a ozdoby volím podle přání koncového klienta. Každý kousek je svým způsobem originál,“ říká sexy blondýna, které se koníček samovolně změnil ve výnosný byznys. „Asi musím být dobrá, protože poptávka je tak veliká, že někdy ani sama nestíhám vyrábět nové kousky,“ říká.

Kromě tohoto melouchu se bývalá moderátorka VIP zpráv na Primě věnuje rozvoji svého nového slevového serveru. Vánoce u podnikavé Martiny Gavriely a rockera Marcuse Trana budou letos obzvlášť štědré.

Reklama

Související témata:

Související články

Tipy na vánoční filmové dárky

Nevíte, čím byste své milé letos potěšili? Chcete blízké obdarovat filmem, u kterého byste se mohli společně pobavit, posmutnit, nebo jen odpočinout? Nabízíme...

Výběr článků

Načítám