Hlavní obsah

Bartoška, Pauhofová, Norisová a medvěd. Na Vánoce se chystá česká komedie

Novinky, Stanislav Dvořák

Česká komedie Šťastný nový rok vstoupí do kin o vánočních prázdninách 26. prosince. Ve stejném období se odehrává i děj.

Foto: IdoPR

Jiří Bartoška v komedii Šťastný nový rok

Článek

Podle tvůrců v zimní komedii hraje i skutečný medvěd a kromě něj česko-slovenská sestava Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Jakub Prachař, Jiří Bartoška, Emília Vášáryová, Ján Koleník, Petr Vaněk, Tomáš Maštalír, Marek Majeský, Gabriela Marcinková a Anna Kadeřávková.

Foto: IdoPR

Táňa Pauhofová

Ačkoliv se děj odehrává v zasněžených Tatrách, Bartoška předem upozornil, že rozhodně nebude ve filmu sportovat, jak už je ostatně jeho zvykem. „Kdepak lyže! Já a Emília ve filmu jenom chodíme,“ avizoval herec.

Nuda? Vyberte si film z těchto deseti komedií a pobavíte se

Film
Foto: IdoPR

Marek Majeský a Anna Kadeřávková

„V horách se sejde parta kamarádek, jejich blízcí i cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh, na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení,“ prozradili tvůrci.

„Měli jsme opravdu štěstí, když jsme potřebovali slunce, tak svítilo slunce, když se nám hodil sníh, tak sněžilo. Celé natáčení probíhalo podle plánu a to je při filmování na horách vzácnost,“ dodala producentka Adriana Kronerová.

Tady nejsme v Londýně. Táňa Pauhofová pátrá v komunistické Praze

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám