Hlavní obsah

Kuchař Pohlreich dává na Vánoce dohromady své a manželčiny děti

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mistr vařečky Zdeněk Pohlreich už s dětmi napsal dopis Ježíškovi. A podle něj začal s nakupováním vánočních dárků. S novomanželkou Zdeňkou mají dohromady čtyři potomky. Společného zatím žádného.

Foto: Profimedia.cz

Zdeněk Pohlreich s manželkou Zdeňkou

Článek

„Děti chtějí všechny stejné věci. Ale na rozdíl od doby, kdy jsem byl v jejich věku já, vyžadují mnohem víc takzvaných měkkých dárků, tedy oblečení. To jsem úplně nenáviděl,“ svěřil Novinkám šéfkuchař, jehož proslavily televizní pořady ve stylu Gordona Ramseye. „Asi je to oblečení lepší než v době, kdy já býval kluk,“ dodal.

Pohlreich nemá rád předvánoční shon, ale na samotné svátky už se těší. „Hned po Štědrém dnu se pojede na hory a snad dáme dohromady naše manažerské schopnosti a podaří se nám, abychom spolu všichni strávili kvalitní čas,“ věří.

Úplně jednoduché to ovšem nebude. S bývalou manželkou Naďou má Pohlreich dceru Terezu a dvanáctiletého syna Honzu. I toho chce vzít Pohlreich na hory se svojí novou rodinou. Jeho současná žena má z bývalého manželství syny dva. „Je nás méně než Alexandrovců, tak to snad nějak dáme do kupy,“ uzavřel.

A co se u Pohlreichů jí? Menu mají u šéfkuchaře klasické. Rybí polévku, smaženého kapra a bramborový salát. „Já si ke kaprovi dávám ještě strouhaný čerstvý křen,“ doplnil Pohlreich.

Reklama

Související témata:

Související články

Josef Somr vypráví o Vánocích

Audioknihy Šťastné a veselé Vánoce, Vánoční pohádky H. CH. Andersena a Vánoce vydává známý herec Josef Somr. Vyprávění je určeno malým i velkým posluchačům.

Výběr článků

Načítám