Hlavní obsah

Jeho dům je nejzářivější v celé ulici. Milan Peroutka nakoupil desetkrát víc světýlek, než chtěl

Jiří Čeladník, Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bydlí pod jednou střechou s maminkou a babičkou. Nikoho tedy nepřekvapí, že Milan Peroutka s nejdůležitějšími ženami svého života tráví i Vánoce. Na ty se zpěvák, herec a moderátor v jedné osobě velmi zodpovědně připravoval s předstihem.

Jak bude trávit Vánoce Milan Peroutka?Video: Novinky

 
Článek

„Mám už nazdobený dům. Koupil jsem hodně světýlek. Přepočítal jsem se, protože jsem špatně převedl centimetry na metry. Mám desetkrát víc světel, než jsem původně chtěl,“ prozradil nám Milan na křtu knihy Báry Basikové Když skočíš, já taky.

Vysokého účtu za elektřinu se nebojí. „Jedná se o LED svítidla. Osvětluji celou ulici, a dokonce jedna naše sousedka už se ptala, odkud je mám, že by je taky pořídila,“ smál se.

Peroutka si rodinnou pospolitost o svátcích užívá. „Dárky balím 23. prosince v noci a pak je dám pod stromeček. Všichni pak celý den sledují, jak se to pod stromečkem plní,“ popsal svůj zvyk Milan, který připomněl další oblíbenou vánoční tradici.

„Chodím zpívat koledy pod Karlův most. Organizuje to paní, ke které jsem chodil do dramatického souboru. Je to už velká tradice. Bývá tam například i Bára Štěpánová. Vždycky je tam plno lidí. Podává se svařené víno. Je tam krásná atmosféra a k mým Vánocům to prostě patří,“ říká Milan Peroutka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám