Hlavní obsah

I Santa Claus umí být sexy

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Jak už je u modelky Katie Price (33) zvykem, využívá každé možné příležitosti, aby své bezchybné tělo předvedla v odvážném modelu. Tentokrát si za cíl vybrala blížící se vánoční svátky a sehnala si odvážný kostýmek Santa Clause, aby v Londýně co nejpikantněji uvedla na trh svou novou knihu Santa Baby.

Foto: Profimedia.cz

Katie Price jako Santa Claus

Článek

Britská modelka, příležitostná zpěvačka a spisovatelka Katie Price je známá také pod pseudonymem Jordan. Svou kariéru začala jako Dívka ze strany 3 v britském bulvárním plátku The Sun. Své silikonem vylepšené tělo však předvedla i v mnoha pánských magazínech, jako je Playboy, FHM či Maxim.

Foto: Profimedia.cz

Katie Price

Její jméno bylo v posledních letech spojováno s řadou známých mužů, mezi nimiž nechyběli fotbalisté Dwight Yorke či Teddy Sheringham. Katie Price si nakonec v roce 2005 vzala zpěváka Petera Andreho, ale manželství se po třech a půl letech rozpadlo. Jejím dalším manželem byl zápasník MMA Alex Reid.

Jordan je trojnásobnou matkou. S Dwightem Yorkem má desetiletého syna Harveyho, který se narodil jako autista a je slepý. Otcem jejích dalších dvou dětí je Peter Andre. Mají spolu šestiletého Juniora a čtyřletou Princess Tiammi.

Reklama

Související témata:

Související články

Ryby snad na Vánoce nezdraží

Ceny ryb na vánočním trhu by měly podle rybářů zhruba kopírovat úroveň loňského roku. Rybáři už v pondělí zahájili výlov 438hektarového Horusického rybníku. Po...

Výběr článků

Načítám