Hlavní obsah

Eliška Bučková a Jakub Vágner se neshodnou, kolikáté Vánoce společně oslaví

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Eliška Bučková a rybář Jakub Vágner tvoří už rok zamilovaný pár. Nemohou se ovšem shodnout, zda spolu stráví první anebo už druhé vánoční svátky. Jakub tvrdí, že už spolu byli loni, Eliška si na to tak nějak nevzpomíná. A ani před kamerou se nedokázali domluvit, jak to bylo.

Jak budou trávit Vánoce Eliška Bučková a Jakub VágnerVideo: Novinky

 
Článek

„Oslavíme spolu druhé Vánoce,” tvrdil Kuba. „Ne, to asi vnímáme každý jinak,” oponovala Eliška. Nesezdané a bezdětné páry to často mívají tak, že u vánoční tabule usednou se svými rodiči. Jak to mají Eliška a Jakub? „Budeme spolu, ale budeme i se svými rodinami,” pro tentokrát se shodl pár.

„U mě se to nemění. Říkala jsem mamince, že než budu mít děti, tak budu jezdit do Strážnice, takže Kuba dostal na výběr. Buď pojede do Strážnice anebo zůstane doma na Katlově,” upřesnila Eliška. „Pak byla ještě třetí varianta, že bych jel na ryby, ale to bych nepřežil, takže pojede do Strážnice,” podpořil ji Jakub.

Ten bude vůbec prvním partnerem, který s Eliškou stráví svátky u její rodiny. „První a doufám, že i poslední,” věří Bučková. „Už to mám v sobě definitivně potvrzené dávno a moji rodiče myslím taky. A musím říct, že to budou první Vánoce, kdy u nás bude vůbec nějaký partner,” doplnila.

Jakub u Bučkových současně oslaví i svoje narozeniny, narodil se totiž 24. prosince. „Navíc jsem narozený v půl osmé večer, takže moje maminka, chudák, měla opravdu krásné Vánoce v tom roce 1981. Ale je to vlastně jeden z dalších důvodů, proč musím do Strážnice, protože si nechci nechat ujít ten dárek od Elišky,” smál se.

„On si totiž spočítal, že nás je víc než těch Vágnerů, se kterými slaví Vánoce, takže u nás dostane dárků víc,” žertovala Eliška.

Reklama

Výběr článků

Načítám