Hlavní obsah

Dárky pro krále silnic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už je obdarovaným nadšený fanoušek automobilů, motocyklů či prostě ten, který stráví za volantem či řídítky spoustu času, ocení pod stromečkem dárek spojený s motorismem.

Foto: BMW

BMW iX

Článek

Bezpečí i zážitek za volantem

Popustit uzdu svým řidičským schopnostem se na silnicích ne vždy vyplácí, proto je důležité, aby si váš obdarovaný vyzkoušel limity svého či jakéhokoli jiného vozu na uzavřené trati.

Kdo se chce sportovní jízdě na okruhu naučit, ocení školu smyku či rovnou kurz bezpečné či sportovní jízdy s instruktorem. A pokud už své zkušenosti má, poukaz na pár kol na okruhu v rámci veřejných jízd vždy potěší. Buď se svým vhodným vozem, nebo i půjčeným.

Takový dárek lze odstupňovat. Kurz bezpečné jízdy s instruktory a zázemím na mosteckém okruhu přijde na 4970 Kč, za 1500 korun koupíte poukázku na volné jízdy.

Jak moc pomáhá ABS? Zkusili jsme kurz bezpečné jízdy v autě bez něj

AutoMoto

Tradičním místem pro řádění na okruhu s vlastním či pronajatým vozem je Nordschleife v Německu. Tady se v týdnu dostanete na okruh za 30 eur (v přepočtu asi 735 korun), o víkendech za 35 eur (858 korun). Odpovídat tomu může poukaz na libovolnou hodnotu, třeba i spojený s ubytováním.

Pokud jde o motocykly, takový týden v sedle BMW R1250 GS nabízí třeba dealer CarTec od 22 000 korun.

Doplňky

Možná to jsou maličkosti, ale právě ty tvoří vyladěný celek.

Foto: archiv firmy

Na dveřní čepy zámků prodává BMW doplněk ve tvaru pístu, 1156 Kč.

Foto: archiv firmy

Kola se točí, ale středové logo díky malému závaží zůstává. Na volkswageny tento doplněk přijde na 1795 Kč.

Foto: Webios
Více

Růženec z broušeného onyxu na zpětné zrcátko do auta, s andělským křídlem z chirurgické oceli (symbolem ochrany, bezpečí a svobody). Silný ochranný amulet! Precizně zpracovaný a originální dárek pro řidiče, z magického onyxu, který dodává sílu a ochranu na cestách. V e-shopu Estemia.cz za 999 Kč.Foto: Webios

Komerční sdělení

Může se hodit

Praktické dárky málokdy míří vedle. Ať už jde o kutila, nebo často cestujícího motoristu.

Foto: LKQ
Více

Aku šroubovák Starline, který díky dokonale kompaktní a lehké konstrukci umožňuje použití i na místech s omezeným přístupem, koupíte v Auto Kelly za 499 Kč.Foto: LKQ

Komerční sdělení

Foto: archiv firmy

Poletující předměty v zavazadelníku dokážou nejednoho rozčílit. Škoda Auto pro své modely prodává kompletní síťový program. Pro aktuální octavii přijde na 1429 korun.

Kosmetika

Pokud u vašeho obdarovaného mezi oblíbené kratochvíle patří mytí a čistění vozu, a že tomu tak u fanoušků skutečně bývá, ocení autokosmetiku. A to kvalitní, protože chce, aby odstranění nečistot bylo precizní a šetrné.

Pro ty, kteří si rádi na vůz „sáhnou“ sami, je vhodným dárkem sada autokosmetiky, a to buď od renomovaného výrobce, nebo přímo od automobilky.

Foto: LKQ
Více

Dárkový balíček české autokosmetiky Anker Garage koupíte u Auto Kelly za 499 Kč.Foto: LKQ

Komerční sdělení

I starší auto by mohlo uvnitř vonět. Stále sice ještě na čerpacích stanicích narazíte na vonné stromečky, ale jde to udělat i elegantně. Třeba připnout vůni do výdechu ventilace. Rituals nabízí dřevěnou verzi za 495 korun.

Foto: archiv firmy

Vůně do auta od Rituals Cosmetics

Samoobslužné automyčky rostou kolem měst a Češi se naučili je využívat čím dál více. Například jedno z největších mycích center, Purezza CarWash na pražském Chodově, nabízí dárkové poukazy v různých hodnotách od 500 korun výše.

I v mytí a čištění auta se vždy lze zdokonalit, proto se nabízí i kurz takzvaného detailingu, což je až neuvěřitelně precizní technika péče o vůz. Základní kurz přijde například v pražské Smart Detailing University na 2890 korun.

Krabice od bot opět zpříjemní Vánoce dětem ohroženým chudobou

Vánoce

Nadstavbou je pak péče o vůz od skutečných profesionálů. Základní důkladné mytí s chemickou dekontaminací laku přijde u pražského centra Iamwork na 6000 korun včetně interiéru, vybírat lze i z dražších programů na ochranu laku od keramického povlaku až po aplikaci ochranné fólie.

Měkký dárek neomrzí

Automobilky nabízejí i své kolekce většinou poměrně kvalitního oblečení. Oblíbené logo můžete dát najevo, někdy je však vhodná jen decentní připomínka.

Foto: archiv firem

Mikina Škoda Motorsport, 1196 Kč. Pletená čepice VW GTI, 423 Kč. Hodinky Škoda Motorsport, 2909 Kč. Sluneční brýle Mini, 3761 Kč. Cestovní taška VW Heritage T1, 2270 Kč. Triko BMW Motorrad R 8 G/S, 1106 Kč

Foto: archiv firmy

Vesta díky elektrickému výhřevu uvnitř prodlouží motorkářskou sezonu. Od BMW Motorrad přijde na 6755 Kč

Inspirace na dárky pro kolegy

Vánoce

Adventní kalendáře zpříjemní čekání na Ježíška

Vánoce

Reklama

Výběr článků

Načítám