Hlavní obsah

Co si obléknout na vánoční večírek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se ta nejkrásnější doba roku, plná záře, radosti a společenských událostí. Pokud i vás letos čekají vánoční večírky, přinášíme vám inspiraci na to, co si obléknout.

Foto: archiv firmy

Zleva: Šaty, 1999 Kč. Blejzr, 1299 Kč. Šaty, 1499 Kč. Vše Lindex

Článek

Chystáte se z kanceláře přímo na večírek a nemáte se kde převléct? Pak vsaďte na osvědčenou klasiku v podobě kalhotového kostýmu nebo módního overalu. Do velké pracovní kabelky si sbalte malé psaníčko a výrazné náušnice nebo třeba náhrdelník. Díky těmto doplňkům svoje oblečení snadno transformujete do večerního outfitu.

Foto: archiv firem

Zleva: Overal, Lindex, 1999 Kč. Overal, s.Oliver, 3999 Kč. Halenka, Marks&Spencer, 1699 Kč. Body, Lindex, 799 Kč. Sukně, s.Oliver, 3599 Kč. Kabelka, Lindex, 999 Kč.

Módní lekce podle Davida Beckhama

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Jason Wu

Pokud máte více času a dress code se nese ve znamení coctail chic, vsaďte na efektivní materiály, jako jsou flitry či brokát s metalickými vlákny. Skvěle vypadá například kombinace flitrovaného topu s klasickou černou sukní nebo naopak flitrované kalhoty jednoduchým topem nebo svetrem.

Foto: archiv firem

Zleva: Kabátek, Marks & Spencer, 2299 Kč. Krémový svetr, H&M, 4499 Kč, Lodičky na platformě, Marks & Spencer, 1999 Kč. Kalhoty, Marks & Spencer, 1999 Kč. Top, C&A, 698 Kč. Sukně, Lindex, 1499 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Schiparelli

Základ šatníku

Bílá košile by měla být nejen stálicí mužského šatníku, ale také toho ženského. Jedná se totiž o univerzální kousek, který z módy jen tak nevyjde a hodí se téměř na všechny možné příležitosti. Unosíte ji nejen do práce, ale také na rande. Hodí se také na plesy, stačí ji obléci pod jednoduché šaty bez ramínek nebo k černé dlouhé sukni. Pak už stačí přidat jen výrazné šperky, efektní boty na podpatku a máte outfit jako z červeného koberce.

Foto: archiv firem

Zleva: Košile, COS, 1700 Kč. Obuv, Gino Rossi (prodává CCC), 2499 Kč. Náramek, Pandora, 4329 Kč. Kalhoty, H&M, 4299 Kč. Šaty s flitry zlaté, H&M, 899 Kč. Šaty černé, H&M, 1329 Kč. Lodičky, Högl, 5499 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Max Mara

Pánská podzimní móda ve znamení barev a textur

Styl

Elegantním botám odzvonilo. Letos frčí drsný styl a spony

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám