Hlavní obsah

Do radnice v ruském Bělgorodě narazil ukrajinský dron

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gubernátor Bělgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov uvedl, že dron ukrajinské armády zasáhl radnici v ruském městě Bělgorod. Gladkov o tom informoval na Telegramu, kde dále uvedl, že si útok vyžádal čtyři zraněné.

Foto: Be Plus/Telegram

Administrativní budova v Bělgorodě

Článek

„V Bělgorodě narazilo nepřátelské bezpilotní letadlo do budovy městské správy. Jsou zde dva zranění, jeden muž utrpěl zranění střepinou a jedna žena má poraněnou hlavu a pohmožděný bok,“ uvedl Gladkov na Telegramu. Později zvýšil počet zraněných na čtyři, přičemž dva z nich zdravotníci ošetřili přímo v budově.

Dále sdělil, že ženu odvezla do nemocnice záchranná služba. „Stav zraněné lékaři hodnotí jako středně těžký,“ sdělil s tím, že výbuch poškodil také čtyři automobily.

Gubernátor Bělgorodské oblasti informoval i o dalších dronových útocích, ke kterým došlo v obci Politotdělskij. „Poškozeny byly kostel a mateřská škola. Nedošlo zde ke ztrátám na životech,“ prohlásil v dalším příspěvku.

Na sociálních sítích se objevily záběry, které údajně zachycují dopad jednoho z dronů v Bělgorodské oblasti. Jejich pravost však nelze bezprostředně ověřit.

V Rusku se zřítilo strategické transportní letadlo

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám