Hlavní obsah

Po Londýnu bude Ryanair létat z Ostravy také do španělské Malagy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

O pravidelnou leteckou linku do španělské Malagy se od jara příštího roku rozšíří letový řád Letiště Leoše Janáčka Ostrava v Mošnově na Novojičínsku. O letecký spoj se postará společnost Ryanair, která z Mošnova už létá na londýnské letiště Stansted dvakrát týdně. Od března pak navýší počty letů na tři za týden.

Foto: Profimedia.cz

O spoj do španělské Malagy rozšíří od března Ryanair pravidelné linky z ostravského letiště

Článek

Do Malagy bude Ryanair létat dvakrát týdně, každé pondělí a čtvrtek. „Rostoucí poptávka po létání, která se projevila už v tomto roce, se díky spolupráci s leteckou společností Ryanair promítne do provozu začátkem příštího roku. Kromě navýšení počtu rotací na lince do Londýna bude nově nabízet také letenky na pravidelné lince do Malagy,“ potvrdil ředitel Letiště Ostrava Jaromír Radkovský.

Upřesnil, že počty letů do Londýna se zvýší od března 2024.

„Linka do Londýna, kterou Ryanair z Ostravy provozuje jedenáct let, má velmi dobrou obsazenost. Věříme, že cestující přivítají i nové spojení do Malagy. Jižní část Španělska je populární a vyhledávanou oblastí pro dovolené i prodloužené víkendy,“ řekl manažer útvaru pasažérské přepravy Ondřej Musil.

Kromě Londýna a Malagy nabídne v příštím roce mošnovské letiště také pravidelnou leteckou linku do Podgorice, hlavního města Černé Hory. Přepravu na ní v červnu zahájí společnost Air Montenegro. K černomořskému pobřeží bude létat jednou týdně, vždy v úterý. Linka bude v provozu až do poloviny září.

Smartwings vyklízí ranveje. Z regionálních letišť už létat nebudou

Ekonomika

Reklama

Výběr článků

Načítám