Hlavní obsah

Ostravští fanoušci napadli po utkání pořadatele, policie hledá tři muže

Novinky, Natálie Lošková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté zveřejnili fotografie tří mužů a žádají o pomoc při pátrání. Jde o ostravské fotbalové fanoušky podezřelé z výtržnictví poté, co na stadionu AC Sparta Praha fyzicky zaútočili na pořadatele. Jeden z pořadatelů byl po napadení převezen do nemocnice na ošetření.

Foto: Policie ČR

Podezřelí fotbaloví fanoušci z Ostravy.

Článek

K útoku došlo v neděli 18. srpna při fotbalovém utkání Fortuna ligy mezi kluby AC Sparta Praha a FC Baník Ostrava. Ostravští fanoušci začali podle policie s výtržnostmi při odchodu z tribuny poté, co zápas skončil vítězně pro pražský tým, a to 2:0.

„Kriminalisté vyhodnotili kamerové záznamy a zajistili fotografie tří podezřelých, které v souvislosti s tímto případem hledáme. Pokud muže na fotografiích poznáte, ozvěte se prosím na linku 158,“ sdělila v pátek mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Policisté po incidentu na místě zatkli dalších sedm fanoušků Baníku, kteří se podle nich výtržnictví účastnili, po těchto třech však stále pátrají. V případě dopadení a odsouzení hrozí mužům trest odnětí svobody až na dva roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám