Hlavní obsah

Ostrov pro Čechy jako stvořený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portugalská Madeira je rájem všech milovníků panenské přírody, exotické flóry, poctivého jídla a dolihovávaných vín. Vykoupat se tam dá, ale za plážovými zážitky se tam spíše nejezdí. Proč také, když toho tento ostrov nabízí tolik jiného. A pokud jste velcí fanoušci fotbalu, jistě víte, kdo se tam narodil.

Foto: Novinky

Pas a pusu

Článek

Madeira je asi nejbližší opravdovou exotikou. Pouhé čtyři hodiny v letadle vás přesunou do pohádkové krajiny, kde by si dokázal představit život snad každý. I proto se sem rád vracím, ač ji mám již projetou skrz na skrz. Pokud stejně jako já milujete cestování, sledujte mě na Instagramu, a neunikne vám tak žádná z mých budoucích cest.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám