Hlavní obsah

Nejlepší cestovatelská rada, kterou jsem v životě dostal? U toho graffiti se nefoť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když vám někdo poradí, ať se nedotýkáte horké plotny s tím, že se spálíte, tak je to dobrá rada. Když vám však jeptiška na druhé straně světa přátelsky pošeptá, ať se na ulici nefotíte u graffiti s tím, že byste mohli skončit ve zdejším vězení, tak je to bez nadsázky rada přímo k nezaplacení. V dnešním díle podcastu Pas a pusu zavítáme do Nikaraguy.

 
Článek

Nikaragua sice nebyla primárním cílem mé cesty, o které si povídáme v novém díle podcastu, ale během několika dnů se v něj různými okolnostmi proměnila. A ač to není destinace, o které byste při návštěvě Střední Ameriky uvažovali v první řadě, možná vás zvládnu trochu nalomit dnešním povídáním.

Máte-li o informace o cestování zájem, odebírejte Pas a pusu na své oblíbené podcastové platformě. A chcete-li se podívat na více snímků z této dechberoucí cesty, čekají na vás na mém Instagramu.

Foto: Taťána Kynčlová, Novinky

Až budete v Nikaragui, tak pozor. Raději se nefoťte u graffiti, na kterém je vyobrazen tamější prezident Daniel Ortega.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám