Hlavní obsah

Rudolf Kraj: Učí děti disciplínu, blbce vychovávat nehodlá

V roce 2000 nečekaně přivezl z olympiády v Sydney stříbrnou medaili a o tři roky později přidal bronz na mistrovství světa. Boxer Rudolf Kraj se dnes věnuje trénování mladých nadějí, pouliční rváče však vychovávat nechce. Co nesnášel během tréninku? Kde se vzala přezdívka Rudy mlátička? Proč přišel o olympiádu v Aténách? A jakou roli hrají v boxu rozhodčí? Podívejte se na další epizodu Dobojována, kterou moderuje Jakub Štěpánek. Poslechnout si ji můžete i v audio verzi.

DOBOJOVÁNO: Bývalý boxer Rudolf KrajVideo: Novinky

 
Článek
Rudolf Kraj (*1977, Mělník)
Bývalý boxer, který přivezl z olympiády v Sydney stříbrnou medaili. Stal se tak po 40 letech prvním Čechem, kterému se to povedlo. Na mistrovství světa v Bangkoku skončil v roce 2003 třetí, o dva roky později vstoupil do profesionálního boxu. Kariéru ukončil v roce 2008, od té doby provozuje sportovní areál a hotel na Mělníku. Je ženatý, má dvě děti. Syna Rudolfa v minulosti trénoval.

Chcete si poslechnout rozhovor s vaším oblíbeným sportovcem, na jehož kariéru rádi vzpomínáte? Máte k pořadu připomínky? Napište nám e-mail na adresu redakce@novinky.cz a do předmětu uveďte „DOBOJOVÁNO“. Střípky z natáčení můžete sledovat také na Instagramu.

Obsáhlé rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. To je sportovně-společenský podcast Dobojováno, který uvádí Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

Naladíte každé pondělní ráno na serveru Novinky.cz, Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz.

Sledovat nás můžete i na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám