Hlavní obsah

All-inclusive stravování v době pandemie? Na pátý talíř vás přejde chuť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tunisko je mezi Čechy oblíbené zejména díky dobrému poměru cena/výkon. Často tam vyráží ti, kteří si chtějí dopřát all-inclusive dovolenou, zájem objevovat krásy této země mimo hotelový resort však často postrádají. Oč přichází? O tom nebo o „ólinkluzifku” v době pandemie si povídáme s kolegou Kubou Štěpánkem, který Tunisko navštívil letos v květnu.

 
Článek

Tunisko není jen Hammamet, Súsa nebo Džerba. Místa jako Sidi Bou Said, Kartágo, El-Džem a Sahara probouzí v nejednom cestovatelském srdci daleko silnější emoce. V přehrávači výše si můžete pustit naše povídání a dozvědět se, jaké má návštěva Tuniska v této době výhody i nevýhody. Milovníky cestování kdykoliv uvítám na svém profilu na Instagramu. A pokud najdete minutu času a zahlasujete pro Pas a pusu v kategorii Autorský podcast na soutěži Podcast roku, vaše cestovatelská karma si připíše malé, avšak nezanedbatelné plus.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám