Hlavní obsah

V New Yorku nabízejí dekadentní zážitek pro milovníky červeného vína

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Masáží s červeným vínem najdete mnoho i v České republice. V americkém New Yorku však takovou masáž povýšili na novou úroveň. Tříhodinová procedura sice patří k těm dražším zážitkům, ale pro movitější milovníky vína je to takřka povinnost.

Foto: Profimedia.cz

Koupat se ve víně? V New Yorku to jde.

Článek

Aire Ancient Baths nedávno zařadily do své nabídky zážitek, který je navzdory vyšší ceně velmi úspěšný, o zákazníky nemají nouzi. Ano, v New Yorku je vyšší koncentrace movitých lidí než jinde ve světě, ovšem koncept je to vskutku zajímavý.

Nejde o to, že by klient během tzv. Rituálu červeného vína (Red Wine Ritual) u masáže popíjel, jak by mohlo někoho napadnout. Je to ještě o něco lepší - zákazníci se ve vínu rovnou koupají.

Procedura začíná půlhodinovou koupelí v soukromé vaně napuštěné koncentrátem z hroznů tempranillo ze španělského vinařství Matarromera.

Pak následuje také hodinová masáž, na které se podílejí hned dva maséři, aby byl zážitek intenzivnější. Masíruje se samozřejmě olejem z hroznových semínek. Detoxikační zábal z extraktu hroznových semínek doplněného o aloe vera a ženšen pak už také asi nikoho nepřekvapí.

Tříhodinový zážitek vyjde v přepočtu na skoro 12 tisíc korun, o víkendu ještě o dva tisíce dráž. Teď ještě zapřemýšlet, jak našetřit na letenku do New Yorku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám