Hlavní obsah

Polévka z býčích genitálií se stala v Thajsku hitem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polévka, jejímiž hlavními ingrediencemi jsou býčí varlata a penis, láká množství zvědavých návštěvníků do restaurace See Koi Fao v thajském městě Khon Kaen. Vydatný pokrm má mít díky těmto přísadám ozdravné vyživující účinky, píše agentura AP.

Polévka z býčích genitálií se stala v Thajsku hitemVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Restaurace nacházející se ve městě Khon Kaen ve stejnojmenné provincii je oblíbená pro svou typickou severovýchodní thajskou kuchyni. Aktuálně má podnik v nabídce rovněž polévku, jejíž hlavní přísady zaujmou na první pohled - býčí varlata a penis.

V thajské restauraci dostanete burger se speciálním vzorem a požehnáním

Muži

Jak majitel Krasin Klangchamnan poznamenává, tyto části býka jsou nejprve nakrájeny na jemné kousky a poté se dusí s aromatickými bylinkami a kořením, aby vznikl silný vývar.

Foto: Newsflare, AP

Polévka z býčích genitálií se stala v Thajsku hitem.

O nevšední pokrm je v okolí velký zájem, o čemž svědčí i fakt, že si případní zájemci musí zarezervovat stůl s dostatečným časovým předstihem. Býčí genitálie jsou podle majitele podniku navíc vzácné, neboť je místní řeznictví obvykle neprodávají.

„Každá položka v menu je pečlivě naporcována přesně na 100 gramů hovězího masa, aby byla zajištěna stálá a vhodná porce pro zákazníky. Maso používané pro tento konkrétní pokrm pochází z býků čerstvě poražených tentýž den,“ vysvětluje Klangchamnan s tím, že tyto ingredience mají pro strávníky „ozdravné vyživující účinky“.

Anketa

Ochutnali byste polévku z býčích genitálií?
Určitě! Vypadá to lákavě.
50,2 %
Maximálně jednu lžíci ze zvědavosti.
7,7 %
Ani omylem!
42,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 299 čtenářů.

V restauraci v Tchaj-peji servírují ramen s mohutným stejnonožcem

Muži

Reklama

Související témata:
Zahraniční kuchyně
Býčí žlázy

Výběr článků

Načítám