Hlavní obsah

Nový chronograf od Hublotu vznikl jako připomínka slavné regaty

Novinky, vps

Švýcarská značka Hublot představila nový chronograf z řady Classic Fusion, který vznikl k příležitosti regaty Bol d‘ Or Mirabaud konající se na Ženevském jezeře. Uvedení hodinek není žádným překvapením, Hublot je totiž od loňska sponzorem závodu a před rokem už jedny hodinky k regatě připravil.

Foto: Hublot (3x)

Hublot Classic Fusion Bol d’Or Mirabaud 2014

Článek

Letos se koná již 76. ročník slavného závodu, jehož se na švýcarském jezeře zúčastní na 600 lodí. Hodinek proto bude symbolicky vyrobeno jen 76 kusů, jedná se tak o velmi exkluzivní limitovanou edici.

Nový model má typické linie řady Classic Fusion, na první pohled je tak poznat, že se jedná o Hublot. Hodinky mají průměr 45 milimetrů, což není málo, ale při nošení to díky příjemnému tvaru pouzdra nepřekáží.

Foto: Hublot (3x)

Karbon konstrastuje s modrými subciferníky

Nová jachtařská limitovaná edice nabízí zajímavý mix materiálů. Pouzdro je z titanu, ciferník a luneta pak z karbonu, který dodává hodinkám sportovní nádech. Karbon je pak i na řemínku, kde je našitý na černý gumový pásek.

Na hodinkách vynikají dva modré subciferníky, jež mají symbolizovat vody Ženevského jezera. Ciferník doplňuje ještě nenápadné datumové okénko na pozici šest.

Foto: Hublot

Modrá barva má připomínat vody Ženevského jezera

Uvnitř hodinek bije automatický kalibr HUB 1143 s 59 kameny a rezervou chodu 42 hodin. Dýnko je pevné a je na něm vyryt ročník konání a název regaty. Vodotěsnost je pak 50 metrů. Cena zatím není známa.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám