Hlavní obsah

Neortodoxní britský pár se pyšní zřejmě největší kolekcí bizarních sexuálních hraček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se 23letá Charlotte Greyová snažila nasytit silné libido svého o pět let staršího muže Calluma, koupila mu silikonovou pannu. Nyní si ke svému uspokojení pořídila vlastního sexuálního panáka a tvrdí, že jsou majitelé největší sbírky neobvyklých erotických hraček ve Velké Británii.

Britský pár má doma údajně největší sbírku erotických pomůcek v zemi.Video: AP

 
Článek

V červnu loňského roku přivítal manželský pár do společné ložnice silikonovou společnici Dee. Měla posloužit k okořenění jejich manželského života a nahradit Charlotte, když zrovna nebyla v náladě pro partnerské hrátky. Zároveň fungovala Dee jako alternativa skupinového sexu, jelikož se Charlotte bála, že by na opravdovou ženu žárlila.

O rok později se Charlotte rozhodla k dorovnání skóre a pořídila si vlastního silikonového společníka v přepočtu za necelých 30 tisíc korun. Od účastnice reality show Love Island Olivie Attwoodové dostal jméno Enrique. Oba silikonoví pomocníci mají co nejdůvěrněji připomínat Charlotte s Callumem.

Seznámili jsme se až v letadle, přiznal Brit přistižený při sexu s blondýnkou na palubní toaletě

Koktejl

Mezi jejich bizarní skvosty patří také skoro metrové chapadlo, KFC sexuální křidýlko nebo anální kolík s motivem Shreka. Britský pár si pro ukládání svých hraček postavil studio, kde se jich momentálně nachází 50 a sbírka se stále narůstá.

Charlotte původně pracovala jako pečovatelka v paliativní péči a Callum opravoval auta. Odvážný pár se dal dohromady v roce 2018, o tři roky později si společně založili účet na platformě Only Fans, kde předplatitelé mohou sledovat jejich neortodoxní obsah.

Foto: AP

Sbírka erotických pomůcek britského páru

„Hračky nám změnily život, můžeme díky nim žít život našich snů. Lidé mají zvláštní požadavky, ale my jsme otevřeni objevování. Každý den je jiný, silikonové panny převlékáme na základě obsahu videí, které točíme. Užíváme si to a navíc ty peníze z toho jsou skvělé,“ popsala pro SWNS nespoutaná Charlotte náplň své práce.

I díky unikátní kolekci sexuálních hraček mají manželé na platformě Only Fans sedm tisíc odběratelů. Během jejich nejvýdělečnějšího měsíce si vydělali v přepočtu přes dva miliony korun.

Foto: AP

Sbírka erotických pomůcek britského páru

„Nejsem typ chlapa, který by se cítil poníženě, protože si chce žena do ložnice přinést hračky. Jsem rád, že jsme objevili své místo na trhu. Peníze, které vyděláváme z pár kousků silikonů, jsou neuvěřitelné,“ shrnul Callum na závěr své dojmy ze společné pracovní dráhy s Charlotte.

Sex před spaním zkracuje čas potřebný k usnutí

Vztahy a sex

Reklama

Výběr článků

Načítám