Hlavní obsah

Nemá ruce ani nohy, přesto tvrdě dře v posilovně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O inspirativním příběhu čtyřiadvacetiletého Oleho Christiana z Norska, který se narodil s výraznou vadou končetin, a přesto pravidelně navštěvuje posilovnu, informovala agentura AP. Na sociálních sítích mají jeho videa miliony zhlédnutí.

Mladík dře v posilovně, přestože má výrazný fyzický hendikep.Video: AP

 
Článek

„Začal jsem znovu posilovat v roce 2021 a poté jsem proces začal i natáčet. Dělám to proto, abych inspiroval ostatní lidi,“ svěřil se agentuře AP Christian, jenž navštěvuje posilovnu každý den.

Původně se dal Nor na cvičení, aby se zbavil obezity a dostal se do lepší kondice. Hendikep, s nímž se narodil, jako překážku neviděl. „Chtěl jsem lidem ukázat, co všechno je možné se správným způsobem myšlení,“ sdělil.

Foto: Novinky

Navzdory svému hendikepu mladík dře v posilovně.

V posilovně používá celou řadu vybavení, z nichž některá uzpůsobil svým vlastním potřebám. Videa, která v posilovně natáčí, mají na sociálních sítích velký úspěch. To, na němž cvičí tzv. bench-press, na TikToku zaznamenalo 7,3 milionu zhlédnutí.

„Toto je definice toho, když někdo dělá něco bez výmluv. Neskutečné! Jen tak dál brácho,“ napsal jeden z komentujících. Od zítřka udělám vše pro to, abych byl jako ty,“ uvedl další.

Narodil se bez nohou, přesto jezdí a skáče na skateboardu

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám