Hlavní obsah

Na tváři má 17 tunelů. Matka je pyšná, mám to i v životopise, říká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletý James Goss z Velké Británie už potřetí přepsal světový rekord, když si na svoji tvář nechal udělat dva nové tunely. V současnosti jich má na tváři už 17 a podle svých slov se díky nim cítí být sebevědomější.

Foto: Guinnessova kniha rekordů

James Goss má na tváři celkem 17 tunelů.

Článek

Goss se do Guinnessovy knihy rekordů dostal poprvé v roce 2020. Tehdy měl tunelů, což je specifický druh piercingu, na tváři 14. O dva roky později si nechal udělat ještě jeden tunel a svůj rekord přepsal.

Ovšem ani patnáctý tunel, který ozdobil jeho tvář, nebyl poslední. Aktuálně jich má 17, což posvětili i zástupci ze zmíněné knihy rekordů. Aby byl světový rekord uznán, bylo potřeba, aby nové tunely měly alespoň tři milimetry v průměru.

„Projevuji se bez ohledu na to, co si jiní lidé myslí, díky čemuž jsem mnohem spokojenější. Nechci se měnit jen proto, abych lépe zapadl mezi jiné lidi,“ svěřil se Goss Guinnessově knize rekordů. Už v minulosti uvedl, že díky tunelům se cítí být sebevědomější a vyrovnanější sám se sebou.

„Je skvělé být držitelem rekordu. Přidal jsem si to i do svého životopisu. Nejlepší na tom všem byla skutečnost, že po uznání prvního rekordu mi moje matka řekla, že je na mě velmi pyšná,“ sdělil Brit.

Reklama

Výběr článků

Načítám