Hlavní obsah

Když obdiv hraničí s úchylností. Trumpův skalní fanoušek se toho nebojí

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svoje fanoušky nemusejí mít jen sportovci, herci nebo celebrity. Skalní příznivce mají také politici a americký prezident Donald Trump není výjimkou. Trochu překvapivě ale jeden z těch vůbec nejvěrnějších nepochází ze Spojených států, nýbrž z Indie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Trumpův fanoušek z Indie uspořádal americkému prezidentovi oslavu jeho 74. narozeninVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Bussa Krišna z indického státu Telengána patří bezpochyby k největším fanouškům současného amerického prezidenta. Uctívá ho natolik, že si dokonce pořídil sochu v nadživotní velikosti, ke které vzhlíží pomalu jako k bohu, píše agentura AP.

A je po zábavě. Poklad, který hledalo 350 000 lidí, byl po 10 letech nalezen

Muži

Podle Krišny jej navštívil Trump ve snu a od té doby prezidenta skutečně uctívá. Když v neděli slavil politik čtyřiasedmdesáté narozeniny, byla to pro indického muže pochopitelně velká událost.

Taxikář během pandemie vyměnil živé pasažéry za mrtvé

Muži

Při oslavě u mohutné sochy proběhly náboženské rituály, a protože na správné oslavě v žádném případě nesmí chybět dort, dočkal se umělý Trump také pořádně bizarního ochutnání sladkého pečiva.

Reklama

Výběr článků

Načítám