Hlavní obsah

Díky nevšednímu parfému budete vonět jako penetrační sprej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umělecký kolektiv MSCHF se sídlem v americkém New Yorku se pochlubil parfémem s nevšední vůní. Po jeho aplikaci podle výrobců budete vonět jako známý penetrační olej od firmy WD-40 používaný na odstraňování špíny, rezu a mastnoty z nejrůznějších materiálů.

Foto: smellslikewd40.com

Vůně nevšedního parfému má připomínat penetrační sprej.

Článek

Penetrační sprej od americké firmy WD-40 je díky své univerzálnosti známý a oblíbený po celém světě. Lidé jej využívají například na povolení matic a šroubů, na vrzající panty či zabránění korozi.

Samotný výrobce podle serveru Oddity Central uvádí, že olej lze využít až na dva tisíce různých způsobů. Ovšem využití v podobě tělového parfému mezi nimi není. Před nanášením penetračního oleje na pokožku americká firma s ohledem na bezpečnostní rizika naopak silně varuje.

Pokud se ale najde jedinec, kterému odér penetračního oleje voní natolik, že by snesl i pár kapek na krku, může se díky uměleckému kolektivu MSCHF radovat. Vyrobil totiž parfém, který má jeho vůni silně připomínat.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že o podobný parfém nebude zájem, opak je pravdou. Podle oficiálních stránek výrobce je nevšední kousek, jehož cena činí 48 dolarů (tisíc korun), aktuálně vyprodaný.

Co způsobuje neodolatelnou chuť čokolády? Vědci přišli s odpovědí

Muži

Reklama

Výběr článků

Načítám