Hlavní obsah

Američan vyrobil nástroj k líbání hmyzu. Červ můj polibek opětoval, tvrdí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiatřicetiletý muž z Floridy známý pouze jako Justin vytvořil nástroj, pomocí kterého lze líbat hmyz. Video na sociální sítí TikTok, kde svůj výrobek s názvem Bugkiss představuje, zaznamenalo miliony zhlédnutí, píše americký deník New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Američan už pomocí svého vynálezu políbil spoustu druhů hmyzu.

Článek

Výrobcem nevšedního vynálezu je softwarový inženýr z Floridy, kterého na TikToku pod přezdívkou LegbootLegit sleduje téměř půl milionu uživatelů.

Bugkiss, jak svůj výrobek nazývá, je nástroj složený ze silikonového nástavce, malé pružiny a miniaturních rtů určených pro kontakt s hmyzem. Video, na němž jej divákům představuje, se stalo virálním. Aktuálně má už přes 15 milionů zhlédnutí, píše New York Times.

„Silikonové kousátko držíte v ústech a minirty napojené na něj směřujete směrem k hmyzu. Pak se opatrně přiblížíte a jemně k němu minirty přitisknete. Měli byste se vyhnout očnímu kontaktu, protože to může některé druhy hmyzu vystrašit,“ uvedl Justin.

Američan svůj výrobek sám používá a podle svých slov už stihl políbit mravence, housenku, hovnivála, kobylku, komára, šneka, pavouka, vosu či červa. „Vosa byla děsivá, ale vzrušující. U zbytku šlo o příjemný zážitek. Červ můj polibek opětoval,“ tvrdí Floriďan.

O výrobek je velký zájem

A jak jej nástroj k líbání hmyzu napadlo vyrobit? „Na internetu koluje fotka nějaké nálepky, na níž je napsáno: ‚Chtěl bych políbit všechny brouky. Jejich rty jsou ale tak malé a moje tak velké‘. Nevím, odkud to pochází, ale pobavilo mě to. No a pak jsem si řekl, že ten problém vyřeším,“ vysvětlil a dodal, že o Bugkiss je nyní velký zájem.

„Netušil jsem, že tak velká část populace se chce líbat s těmito hrůzu nahánějícími stvořeními. Množství sledovatelů mi píše, že si Bugkiss chce koupit, tak jsem se rozhodl, že jej brzy hodím na Kickstarter (internetová platforma pro crowdfundingové financování projektů, pozn. red.),“ uzavřel.

Australský startup uvařil masovou kouli z mamuta srstnatého

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám