Hlavní obsah

Zpěvák Sebastian v emotivním duetu s rapperem Marpem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Sebastian začal loni psát novou kapitolu ve své tvorbě. Na singl Lalala navázal písní Tvý jméno a v září představil singl Hledám. Všechny tři skladby se nápadně vymykaly dosavadní tvorbě jednatřicetiletého zpěváka. Platí to i o nejnovější písni Nezapomínám, ve které se objevil i rapper a zpěvák Marpo.

Videoklip Sebastiana a Marpa k písničce NezapomínámVideo: Universal Music

 
Článek

Nezapomínám se svou drsnější kytarovou produkcí a přímočarým textem blíží spíše Marpově tvorbě. Na své si ale přijdou i fanoušci Sebastiana.

„Song Nezapomínám považuji zatím za náš nejodvážnější hudební počin. Nikdy jsme nebyli ke spolupracím moc otevření, ale tahle opravdu stojí za to,“ tvrdí Sebastian, jenž vystupuje se stejnojmennou kapelou. „Jsem vděčný, že jsme mohli s Marpem navázat kamarádský vztah, na základě kterého vznikla i tato píseň.“

Kromě obou interpretů se na textu písně podílel Kryštof Peuker, známý jako Beef z Atmo Music, a muzikant Dalimil Hušek (Dailywood), který se postaral o kytarové party. Druhý jmenovaný byl dokonce část své kariéry členem kapely Sebastian.

Produkci, mix i master měl na starosti talentovaný producent Enthic. „Původně jsem píseň psal jako zpověď o odchodu blízké osoby na onen svět. Nakonec ale s Marpem spíš popisujeme osobní těžké chvíle, bez ohledu na to, co ten druhý prožívá,“ prozradil Sebastian.

O videoklip se postaral Papa Pech. „Těším se na odezvu, která rozhodne o tom, jakým dalším směrem se naše muzika bude ubírat,“ uzavírá Sebastian.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Hvězdy - Sebastian [CD], Rub a líc - Sebastian [CD]

Reklama

Související články

Kapela PSH má nový singl Nekonečno

„Mám furt rád, co dělám, a chci, ať to nikdy neskončí…“ Těmito slovy v podání Oriona začíná song Nekonečno legendární kapely PSH. Ta v jeho textu vzpomíná na...

Výběr článků

Načítám