Hlavní obsah

Zpěvačka Britney Spearsová ohlásila pauzu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle amerického magazínu People oznámila americká zpěvačka Britney Spearsová pracovní pauzu na dobu neurčitou. Rozhodla se tak kvůli tomu, aby mohla podpořit svou rodinu v době, kdy se její otec zotavuje po život ohrožujícím poranění tlustého střeva.

Foto: ČTK/AP

Britney Spearsová se teď bude věnovat svému otci.

Článek

Své rozhodnutí oznámila na sociálních sítích i svých stránkách s tím, že odkládá i plánovanou sérii rezidenčních koncertů v Las Vegas nazvanou Britney: Domination. Ta měla začít v únoru.

Britney Spearsová uvedla, že dát si pauzu bylo pro ni náročné rozhodnutí, a doufá, že ji její fanoušci pochopí. „Své soustředění a energii věnuji péči o rodinu. Máme velmi speciální vztah a v tomto čase chci být se svou rodinou tak, jak tu ona byla vždy se mnou,“ vyjádřila se zpěvačka. Poděkovala současně svým příznivcům za pochopení a podporu.

Zpěvaččin otec Jamie Spears byl hospitalizován před dvěma měsíci v nemocnici v Las Vegas. Během vyšetření mu zjistili, že se mu svévolně natrhlo tlusté střevo, a okamžitě ho operovali. Podle stanoviska strávil v nemocnici dalších 28 dní.

Momentálně se již zotavuje doma a předpokládá se, že se zcela uzdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám