Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Wonka porazil všechny s rozdílem třídy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulý víkend v českých kinech přál novinkám. Do první desítky se jich propracovalo hned pět, tedy počítá-li se i obnovená premiéra vánoční klasiky Láska nebeská. S rozdílem třídy všechny porazil poetický muzikál, příběh o výrobci čokolády, Wonka. Informace zveřejnila v pondělí Unie filmových distributorů.

Trailer WonkaVideo: Vertical Entertainment

 
Článek

Ostatně Wonkovi se daří v celém světě. Web Variety dokonce píše – v souvislosti s tržbami – o sladké zprávě pro producenty. Podle kritiků se příběh trefil přesně do sváteční nálady, navíc se vydařil, k čemuž vydatně přispěl svým výkonem Timothée Chalamet.

RECENZE: Wonka staví továrnu na čokoládu s vtipem

Kultura

Na druhé místo se ve sledovaném období propracovala pro změnu česká novinka, komedie Lítá v tom. O amatérském astronomovi, který si zkomplikuje život s tanečnicí s pestrým životem.

RECENZE: Lítá v tom aneb Proč se držet svého kopyta

Kultura

Na romantickou notu vsadila i Láska nebeská. Letos slaví dvacet let od premiéry, tak se po zrestaurování znovu dostala do kin po celém světě. Naopak klasikou se nestane asi nové zpracování románové klasiky Tři mušketýři: Milady. Nejdražší snímek ve francouzských dějinách u diváků propadl.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Wonka41 968
2.-Lítá v tom11 363
3.1.Přání11 157
4.3.Napoleon6 065
5.2.Hunger Games: Balada o ptácích a hadech5 612
6.4.Trollové 34 940
7.-Máša a medvěd 2 - Dvojitá zábava!3 688
8.5.Tancuj, Matyldo3 305
9.-Láska nebeská3134
10.-Tři mušketýři: Milady3 020

RECENZE: Film Tři mušketýři: Milady je trochu nový příběh

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Může se vám hodit na Zboží.cz: Karlík a továrna na čokoládu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám