Hlavní obsah

Zabijte Justina Biebera, vyzývá skupina na Facebooku. Fanoušci se bojí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teenagerská popová hvězdička Justin Bieber vyvolává nadšený jekot prepubertálních dítek, ale některým lidem zřejmě pije krev. Na Facebooku vznikla skupina Zabijte Justina Biebera, která vyhrožuje, že bude na koncertě v jihoamerickém Peru zavražděn. Informoval o tom server Digital Spy.

Foto: Profimedia.cz

Mladý kanadský zpěvák Justin Bieber

Článek

Fanoušci Justina Biebera berou výzvu vážně a varují ho, aby do Peru nejezdil. Původně měl vystupovat na Národním stadiónu 17. října, ale koncert teď skutečně může být zrušen.

Facebooková skupina "Kill Justin Bieber" (Zabijte Justina Biebera) mezitím sbírá stovky nových fanoušků, není ovšem jasné, jestli ho Jihoameričané skutečně chtějí zabít, nebo si někdo prostě dělá jen legraci z pop music.

Kdosi také odstartoval petici, aby Bieber do Peru nejezdil a zrušil koncert. Nasbíral asi 1000 podpisů. Mluvčí mladého zpěváka zatím nepotvrdil, že by vystoupení chtěl zrušit.

Bieber se objevil teprve v roce 2009 se singlem One Time a v Kanadě hned dobyl popovou hitparádu. Jeho debutové album My World 2.0 se rovněž velmi dobře prodávalo a tučné tržby přinesl také 3D koncertní film Never Say Never. Jeho produkty konzumují především děti a mladší teenageři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám