Hlavní obsah

Vesmír, těhotenství a Kryštof Hádek. Komedie Lítá v tom chce být vánočním hitem kin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen deset dnů před koncem roku vstoupí do kin nová česká komedie Lítá v tom. Její tvůrci věří, že si diváky najde i během vánočních svátků. Nalákat je mají Kryštof Hádek a Kristína Svarinská, kteří představují nesourodý pár spojený „malou“ lží. Společně pak musejí – milovník vesmíru a bývalá striptérka – řešit nejedno nedorozumění. Snímek ve čtvrtek představil trailer.

Trailer filmu Lítá v tomVideo: Bontonfilm

 
Článek

Výrazným tématem filmu je astronomie, kosmonautika a láska k vesmíru a hvězdám, hlavní postava filmu se už od dětství chce stát astronautem.

Poslední klapka filmu padla v pražském planetáriu ve Stromovce, kde si Hádek vyzkoušel skafandr, trenažéry pro kosmonauty i kokpit raketoplánu Apollo 11, a to už před pár měsíci. „Sám rozpoznám Velký vůz od Malého, poznám Měsíc a Slunce. To je tak všechno,“ uvedl.

Komedii Lítá v tom natočil Tomáš Dianiška, v dalších rolích se představí Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Veronika Žilková.

Ze zákulisí filmu Lítá v tom. Kryštof Hádek a Kristína Svarinská znovu spolu před kamerou

Film

Jméno režiséra přesvědčilo k roli ve filmu i Taťjanu Medveckou, která hraje maminku Kryštofa Hádka.

„Byl to jeden z velkých důvodů. Tomáš má v divadelním světě skvělé jméno, je to takový zavedený komediograf s neuvěřitelnou zásobou nápadů,“ řekla.

Anketa

Chodíte o svátcích rád/a do kina?
Ano
33,3 %
Ne
66,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 66 čtenářů.

Film dále vznikal v planetáriu a hvězdárně v Hradci Králové, v hradecké knihovně, nemocnici, nádraží či obřím akváriu, hodně exteriérů natáčel štáb i v Bratislavě na letišti, pro ústředí NASA zvolili tvůrci budovu slovenského rozhlasu a televize RTVS.

Film vstoupí do kin na Vánoce, 21. prosince 2023.

FOTO: Volha, paruky a břicho. Jak se měnil Kryštof Hádek ve Standu Pekárka

Film

Kristína Svarinská: Jsem zastánce rozumného blbnutí

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám