Hlavní obsah

Ze zákulisí filmu Lítá v tom. Kryštof Hádek a Kristína Svarinská znovu spolu před kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kryštof Hádek bude v nové komedii lítat ve vesmíru, v oblacích, ve vztazích i v jedné nevinné lži, která strhne lavinu nedorozumění. Filmovou komedii Lítá v tom právě dotočil režisér Tomáš Dianiška a vedle Hádka se v ní představí Kristína Svarinská, Taťjana Medvecká nebo Anna Polívková.

Ukázka filmu Lítá v tom.Video: Bontonfilm

 
Článek

Poslední klapka filmu padla v pražském planetáriu ve Stromovce, kde si Hádek vyzkoušel skafandr, trenažery pro kosmonauty, kokpit raketoplánu Apollo 11 i sedadlo centrifugy.

Hlavní postava komedie Lítá v tom je totiž blázen do astronomie a kosmonautiky, pracuje v časopisu Vesmír a už od dětství se chce stát astronautem. „Já sám ale rozpoznám Velký vůz od Malého, poznám Měsíc a Slunce. To je tak všechno,“ glosuje zálibu své postavy Hádek.

Foto: Zuzana Gucmanová

Kryštof Hádek a Kristína Svarinská. Komedie Lítá v tom.

Film se z velké části natáčel už na podzim v Bratislavě a Hradci Králové, a to pod názvem Tátou proti své vůli. „Jak ve střižně postupně dostává svou podobu, zjistili jsme, že se nám k němu původní název až tak nehodí. To téma tam sice je, ale ze všeho nejvíc se hlavní postava zaplétá do jedné lži a nakonec v tom ten kluk prostě lítá,“ říká Dianiška.

Hádkovu „lásku“ v komedii hraje Kristína Svarinská. Oba herci se tak po úspěšném seriálu Volha, kterou točili pro Českou televizi, znovu setkali před kamerou.

Film vstoupí do kin před Vánocemi, konkrétně 21. prosince.

RECENZE: Voe, to se povedlo! Volha přivezla nejen vzpomínky

Kultura

FOTO: Volha, paruky a břicho. Jak se měnil Kryštof Hádek ve Standu Pekárka

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám