Hlavní obsah

Ukázky z nového Ramba jsou na internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sylvester Stallone loni v létě sdělil médiím, že nový Rambo bude co nevidět a jak řekl, tak udělal. Na internetu se nyní objevily první ukázky z krváku, který si asi intelektuály nezíská.

Článek

Stallone natáčel v Thajsku, ale ve filmu prý jde o Barmu. Legendární John Rambo na začátku žije jako mnich a pracuje ve sběrných surovinách. Pak se ale ztratí misionáři a hrdinu někdo opět uprosí, aby se vydal na záchrannou akci. Doprovázet ho bude skupina mladších bojovníků.

Ukázky nenechají nikoho na pochybách, že Rambo 4 bude "řezničina". Stallone ve filmu podřezává lidi nebo střílí z těžkého kulometu do člověka z bezprostřední blízkosti. Film bude mít premiéru v květnu 2008. Budou ale diváci na dalšího Ramba zvědaví?

Anketa

Co si myslíte o dalším pokračování Ramba?
Nechám se překvapit
60,9 %
Trapná komerce
16 %
Výborný film
23,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3640 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Potvrzeno: Rambo se vrací 1. října

Stárnoucí akční hrdina Sylvester Stallone potvrdil, že film Rambo 4 se skutečně začne točit, a to 1. října v Thajsku. Mlčenlivý drsňák opět spotřebuje tuny...

Výběr článků

Načítám