Hlavní obsah

Potvrzeno: Rambo se vrací 1. října

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stárnoucí akční hrdina Sylvester Stallone potvrdil, že film Rambo 4 se skutečně začne točit, a to 1. října v Thajsku. Mlčenlivý drsňák opět spotřebuje tuny munice, když bude zachraňovat unesené v jihovýchodní Asii.

Článek

Bojoval proti Vietnamcům, Rusům i Američanům, ale v roce 2006 má Stallone vážný problém, na koho vlastně střílet. Herec, který píše i scénář, řekl serveru Entertainment Weekly, že tuto otázku dlouho řešil. "Je to těžké, politici toho hodně změnili. Proti komu vlastně bojujeme? Proti Finům? To nejde. Proti Holanďanům? To by nefungovalo, dřeváky by nevypadaly cool," zavtipkoval šedesátiletý Stallone.

Nakonec to "vyhrála" Barma. Rambo prý na začátku bude žít jako mnich a zpracovávat staré zbraně ve sběrných surovinách (nepřipomíná vám to něco?). Pak se ale ztratí misionáři a hrdinu někdo opět uprosí, aby se vydal na záchrannou akci. Doprovázet ho bude skupina mladších bojovníků (snaha studií zavděčit se i mladé generaci diváků, která nejvíce utrácí za kino). Tušíte, kdo asi vyhraje?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám