Hlavní obsah

TV tip: Smradi zlobí, ale Kruh zabíjí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento televizní víkend není zrovna přehlídkou neokoukaných a vysoce kvalitních titulů, ale nerezignujte! Kromě nastavované akční kaše Mission Impossible 2 a slabomyslného Dne nezávislosti dávají aspoň české Smrady. Pro milovníky bizarnosti je tu také strašidelný Kruh.

Článek

Smradi

Šírovi mají tři děti a každé má jinou barvu - to se na českém venkově neodpouští. Nejstarší Lukáš je částečný Rom, prostřední František úplný a třetí Matěj je bílý, neadoptovaný. 

S rozjívenými dětmi mají dost starostí, ale to ještě nevědí, co jim přichystají jejich buranští sousedi. Vcelku slušný film, který není úplně polopatickou protirasistickou agitkou.

(Smradi, ČT1, Ne, 20.00)

Kruh

Kruh - tajemný název a tajemný film. Pokud nemáte rádi horory, nemusíte číst dál, ale pokud vám nevadí, nebo je dokonce vyhledáváte, Kruh je tu právě pro vás.

Představte si, že si půjčíte nahranou videokazetu a poté, co si jí zkouknete, vám někdo zavolá, že za sedm dní zemřete! Ne, není to nikdo z Ochranného svazu autorského, celé to nějak souvisí s tajemným zlem z minulosti, se studnou a s paní, která tam dole přebývá...

(Kruh  ČT1, So, 21:00)

(Jde o americkou verzi z roku 2002, nikoliv o japonský Kruh)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám