Hlavní obsah

ČT odtajnila muže. Soutěžní desítka osobností StarDance je kompletní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desítka soutěžících známých osobností, které budou na podzim tančit ve třinácté řadě StarDance, už je kompletní. Česká televize odtajnila muže, kteří předvedou své taneční umění. Jsou jimi herci Filip Blažek a Oskar Hes, spisovatel Patrik Hartl, paralympionik Jiří Ježek a hudebník Ondřej Ruml.

Foto: Facebook ČT

Muži, kteří budou tančit ve StarDance

Článek

Doplnili pětici známých žen, herečky Martu Dancingerovou, Janu Paulovou, sportovkyni Martinu Ptáčkovou, kuchařku Chili Ta a zpěvačku Lucii Vondráčkovou.

„Rád se celý život hýbu a tanec je docela těžká disciplína. Hecnu se tedy a naučím se ho. Nabídku jsem dostal už dříve, měl jsem ale plno práce. Letos jsem v diáři neměl naplánovaná natáčení ani divadla, tak jsem na StarDance kývl,“ řekl k účasti ve StarDance herec Filip Blažek.

Foto: Marie Anna Baráková/ČT

Filip Blažek

První pětice nových soutěžících StarDance odtajněna

TV a streaming

„Už třicet let jsem se nehnul od notebooku a pocítil jsem intenzivní potřebu to letos v létě změnit. Potřeboval jsem si odpočinout od vymyšleného světa svých příběhů a něco sám zažít. Udělat třeba něco, co je možná i nesmyslné, ale z čeho budu mít radost. A v tu chvíli mi zavolali z České televize. Hned jsem věděl, že StarDance mě probudí k životu,“ uvedl spisovatel Patrik Hartl.

Foto: Marie Anna Baráková/ČT

Patrik Hartl

„StarDance mi připadá jako skvělá příležitost něco nového se naučit, dostat se za dva měsíce do formy, kterou jsem v poslední době ztratil. Aktivně se teď moc nehýbu. Bude to pro mě něco jako zábavný taneční tábor a moc se těším, až to celé začne. Tanec je mi velmi blízký,“ řekl herec Oskar Hes.

Foto: Marie Anna Baráková/ČT

Oskar Hes

Sportovec Jiří Ježek je nejúspěšnějším cyklistou paralympijské historie. Doma má z her pod pěti kruhy celkem jedenáct medailí, z toho šest zlatých. „Ve StarDance chci překonat sám sebe, nikdy jsem pořádně netancoval. Soutěží prošlo spoustu mých kamarádů a všichni říkali, že je to nádherná zkušenost, hlavně díky skvělé partě, která se kolem toho pořadu utvoří. To chci zažít.“

Foto: Marie Anna Baráková/ČT

Jiří Ježek

„V showbyznysu působím asi patnáct let a StarDance je jeden z nejlepších formátů televizní zábavy, který u nás máme. V soutěži budu muset překonat sám sebe. Těším se na to!“ uvedl hudebník Ondřej Ruml.

Foto: Marie Anna Baráková/ČT

Ondřej Ruml

Zdeněk Chlopčík už nebude porotcem StarDance

TV a streaming

Ve StarDance končí choreograf Marek Zelinka

TV a streaming

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám