Hlavní obsah

RECENZE: Láska je slepá 6. Pět párů si řeklo své „ANO“, kdo ho zopakuje za pár týdnů u oltáře?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená seznamovací reality show Láska je slepá se vrací se šestou řadou. Pořad, který začal jako experiment, se u diváků ukázal jako sázka na jistotu. Dnes láká do svých buněk lidi z celého světa. Na finální rozhodnutí účastníků u oltáře si ale počkáme až do začátku března.

Upoutávka na reality show Láska je slepáVideo: Netflix Česká republika

 
Článek

Sociální experiment, který zkoumá, zda lidé mohou najít naslepo lásku a zavázat se k manželství, se točí kolem skupiny nezadaných mužů a žen. Ti všichni se snaží najít své vyvolené pouze tím, že komunikují v malých uzavřených buňkách, ale nemohou se navzájem vidět.

Po dobu několika dní mají účastníci možnost mluvit s různými potenciálními partnery, a pokud mezi nimi dojde k silnému emočnímu spojení, mohou navrhnout manželství, aniž by se kdy fyzicky setkali. Po zásnubách se páry konečně setkají tváří v tvář a stráví společně nějaký čas ve fyzickém světě, aby zjistily, zda je jejich emoční pouto dost silné, aby vydrželo i skutečné životní výzvy.

Následuje období, kdy se páry zapojují do běžných aktivit, jako je společné bydlení a setkávání s rodinami a přáteli. To jim dává příležitost se lépe poznat předtím, než se rozhodnou, zda se skutečně vezmou na konci experimentu, jen pár týdnů od prvního seznámení.

RECENZE: Láska ve spektru 2 – Nic čistšího a krásnějšího jste už dlouho neviděli

TV a streaming

Seriál se zaměřuje na to, jak se vztahy vyvíjejí pod tlakem nadcházejícího svatebního termínu, a zkoumá, jak se páry vyrovnávají s fyzickou přitažlivostí a realitou každodenního života.

Hříšné potěšení, které nezklame

Žádné velké a překvapivé změny v show oproti předchozím řadám nečekejte. Pokud ovšem milujete sledovat, jak se lidé zamilovávají, nasazují si růžové brýle a doufají ve šťastný konec, se show Láska je slepá nesáhnete vedle. Fandit budete moct pěti párům, které se dají dohromady v první části série.

„Chci, aby se do mě zamiloval někdo na základě toho, jaká jsem uvnitř, ne kvůli mému vzhledu,“ tvrdí v úvodu jedna z účastnic. To bychom chtěli asi všichni. Ale tak jednoduché to samozřejmě není. Show sama o sobě přináší výzev víc než se „jen“ naslepo zamilovat.

Dalším krokem je zkouška vzájemné fyzické přitažlivosti – část, na kterou většina divaček s napětím čeká. Po situaci v minulé sérii, kdy bylo na jednom ze soutěžících velmi jasně znát, že se mu jeho nastávající fyzicky nelíbí, už diváky v nové sérii nic moc nezaskočí.

Neopětovaná láska a silné ženské postavy. Třetí Bridgertonovi slibují eskalaci románku, na který čekáme od první série

TV a streaming

Následující část určená pro budování vztahu během pouhých tří týdnů společně stráveného času začíná klasicky společnou pohádkovou dovolenou.

Všichni jsou šťastní a natěšení, lásku a vzrušení by šlo stáčet do lahví, ale fanoušci už vědí, že stačí chvíli počkat a menší či větší dramata začnou postupně vylézat na povrch.

Žárlivost a těžká odmítnutí

Ani v šesté sérii není nouze o milostné trojúhelníky a rozepře mezi účastníky. V první fázi experimentu vznikají nejen milostné vazby, ale i silná přátelství a nepřátelství v obou táborech. Ženy jsou ze začátku vzájemně velmi tolerantní i přející a ostřit nože začínají až ve chvíli, kdy jde do tuhého. Muži se tentokrát nechávají unášet emocemi a žárlivostí už od prvních schůzek.

Odpočinkovou reality show milují především ženy pro její dramatičnost a rychlý spád. Lidé randící v buňkách a povídající si přes zeď, dokud jeden z nich nevyřkne onu velkou otázku, svými dotazy a hláškami málokdy zklamou. Tvůrci opět sehnali nové tváře, nezvyklé povahy a silné životní příběhy. Přesto najdete i v této sérii scény (například první setkání členů milostných trojúhelníků), které vždy probíhají totožně, což však skalní fanynky od sledování neodradí.

Zarytá měšťačka randící s vesničanem, účastník odškrtávající si dotazník, láska na první poslech, mnoho slz mužů i žen, nevhodné otázky na vzhled, žárlivé hádky i hry s city, to všechno vás v první části show čeká.

Nová řada reality show vychází od 14. 2. každou středu po několika částech na platformě Netflix.

Láska je slepá 6 (Love is blind 6)
Žánr: romantická reality show
Moderují: Vanessa Lacheyová, Nick Lachey
Hodnocení: 65 %

RECENZE: Seriálová Griselda jako první dáma kokainu s dvojí tváří

TV a streaming

Žebříček platforem: Bodu obnovy konkurují Napoleon, Griselda i Oppenheimer

TV a streaming

Reklama

Související témata:
Seriál Láska je slepá

Výběr článků

Načítám