Hlavní obsah

Neopětovaná láska a silné ženské postavy. Třetí Bridgertonovi slibují eskalaci románku, na který čekáme od první série

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová série Bridgertonových bude vycházet od půlky května na Netflixu. První vypuštěné vlaštovky slibují dlouho očekávaný posun v milostném životě Penelope. Jak to nakonec dopadne mezi ní a Colinem, který má hodně co vysvětlovat?

Ukázka ze seriálu BridgertonoviVideo: Netflix Česká republika

 
Článek

Americký romantický seriál o rodině Bridgertonových je zasazený do vysoké společnosti Londýna 19. století. Jeho knižní předlohou je stejnojmenná románová sága od Julie Quinnové.

Děj sleduje osudy rodiny Bridgertonů a jejich osmi dětí, které hledají lásku v době, kdy sňatky z rozumu a společenské postavení hrají přednostní roli. Každá sezona se věnuje romantickým dobrodružstvím jiného člena rodiny.

Svět Bridgertonových opět na Netflixu. Tentokrát se soustředí na královnu Šarlotu

Kultura

První série se soustředila na nejstarší dceru Daphne a její vztah s vévodou Simonem Bassetem, který se vyvinul z přetvářky v opravdovou lásku.

Druhá série pak sledovala Anthonyho Bridgertona při snaze najít si ženu, během které se však setkává s tvrdohlavou starší sestrou své vyvolené.

Foto: Netflix

Ukázka ze seriálu Bridgertonovi

Oblíbená romance se vrací

Bridgertonovi měli premiéru 25. prosince 2020 a okamžitě se o nich začalo mluvit. Jak s první, tak i s druhou řadou se probojovali mezi nejsledovanější anglicky mluvené seriály na Netflixu.

V minulém roce se diváci mezi hlavními sériemi dočkali samostatně stojícího seriálu Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových. Ten vypráví o minulosti královny, která v původním seriálu hraje důležitou roli.

Diváci se tentokrát kromě mladých herců, krásného prostředí, honosných kostýmů a specifické hudby mohou těšit na romantickou zápletku Colina s Penelope, která se vyvíjí a postupně odkrývá od začátku seriálu. První polovinu třetí série vydá Netflix 16. května, druhou 13. června 2024.

Bridgertonovi (Bridgerton), Netflix
Žánr: romantické drama
Režie: Chris Van Dusen
Hrají: Nicola Coughlanová, Luke Newton, Claudia Jessieová, Polly Walkerová, Adjoa Andohová, Ruth Gemmellová, James Phoon, Daniel Francis, Emma Naomiová a další

Historička Marie Michlová: Gentleman by se dříve vzdal všeho, jen aby si uchránil čest

Styl

RECENZE: Bridgerton je běžný americký brak. Imituje svět Downtonu

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám