Hlavní obsah

TV sledovanost: Výzva ani Bailando neohrozí Výměnu manželek

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové "zábavné" pořady České televize a Novy nijak zvlášť nezatřásly s víkendovou statistikou sledovanosti. Mohutně propagované Bailando si našlo 1,5 miliónu diváků, Výzva na ČT jen milión. Jako vždy je nejsledovanějším pořadem celého víkendu Výměna manželek.

Článek

Reality show Výměna manželek dosáhla podle údajů ATO Mediaresearch dvoumiliónové sledovanosti, což je u tohoto pořadu průměr. Na Nově pak následuje Bailando (1,5 miliónu), Terminál a Ztraceni (oba přes 1,3 miliónu) a Střepiny (0,9 miliónu). Vzhledem k tomu, že veřejnoprávní taneční show StarDance měla na začátku skoro dva milióny diváků, dá se říci, že Nova se svým Bailandem moc neuspěla. 

Na ČT tentokrát zvítězila talk-show Uvolněte se, prosím (přes 1,1 miliónu) a téměř stejným výsledkem se mohou chlubit Četnické humoresky. Nový pořad Výzva zůstal pod hranicí 1,1 miliónu. Druhý díl českého filmu Operace Silver A přilákal 0,8 miliónu lidí.

Prima si jako vždy připočítala milión diváků díky show Ber nebo neber. Ostatní pořady už miliónovou hranici nedokázaly překonat, ať už to bylo Věřte - nevěřte (0,7 miliónu), Moderní Popelka (0,8 miliónu) nebo Mumie (0,5 miliónu).

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Související články

TV sledovanost: Manželky udolaly Miss

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem víkendu byla jako vždy Výměna manželek. Statistikám ATO mediaresearch vládne už od března. Atraktivní "missky"...

Výběr článků

Načítám