Hlavní obsah

Studentské šperky i odvážné sáňky představuje zimní Artsemestr

Právo, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Možnost podívat se pod pokličku studentských ateliérů na pražské VŠUP nabízí tradiční přehlídka klauzurních prací Artsemestr. Do 2. února představují studenti veřejnosti své vize a nápady z oblastí designu, architektury, grafiky i volného umění.

Článek

Ateliér designu výrobků III, vedený respektovanými tvůrci z Olgoj Chorchoj, Michalem Froňkem a Janem Němečkem, dá návštěvníkům ochutnat kolekci netypických sáněk. Každý student návrhářky Liběny Rochové si zase měl založit vlastní fiktivní značku.

Studenti Ateliéru K.O.V pracovali pod vedením Evy Eisler na tématu Klenotnice a klenot, Architektura I má ve svém semestrálním resumé projekty přinášející zajímavé revize čtyř „bolavých“ míst Prahy.

A filmaři z Ateliéru filmové a televizní grafiky uvádějí snímky podporující Amnesty International. Režisér Jan Drozd se zaměřil na problematiku útoků na ruské novináře a porušování svobody slova v této zemi.

Ateliér skla prezentuje modely i realizace pro připravovanou výstavu v prostoru DOX (doplněno výrobky pro sklárnu Ajeto) a studenti grafického designu a nových médií se zabývali myšlenkou Web je mrtev.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám