Hlavní obsah

Sinéad O’Connor měla před svou smrtí velké umělecké plány

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle prohlášení Kennetha a Carla Papenfusových ze společnosti 67 Management měla zesnulá Sinéad O’Connor velké plány. Chystala album, mířila na koncerty a chtěla točit film.

Foto: ČTK

Sinéad O’Connor chystala nové písně i koncerty.

Článek

Společnost 67 Management, která měla na starost její management, zveřejnila na svém webu rozloučení se zpěvačkou. Mimo jiné poslala slova „lásky, vzpomínek a modliteb“ nejbližším z její rodiny. Přidala také informace o tom, jaké plány umělkyně měla.

Vydavatelské aktivity Sinéad O’Connor uzavírá album I’m Not Bossy, I’m the Boss z roku 2014. V roce 2020 vydala poslední singl Trouble of the World. V únoru 2023 pak představila vlastní verzi skotské písně The Skye Boat Song, kterou natočila pro sedmou sezónu seriálu Outlander.

Před svou smrtí oznámila vydání alba No Veteran Dies Alone. Původně deklarovala, že vyjde v roce 2022, ale nebude je jakkoli propagovat ani zpívat písně z něho na koncertech. Později tato slova odvolala.

Z prohlášení Kennetha a Carla Papenfuse z 67 Management se dozvídáme, že O’Connor měla dokončovala práce na novém albu, připravovala se na koncertní turné v roce 2024 a zvažovala filmové zpracování své autobiografie. V roce 2021 totiž knižně vydala Vzpomínky, ve kterých popsala svůj pohnutý život.

Sinéad O’Connorová bojovala, trpěla, zpívala a chtěla na turné

Kultura

Zemřela Sinéad O'Connor

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám