Hlavní obsah

Rodinná pouta porážejí Milionový pár

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná pouta opět dominovala čtvrtečnímu večernímu programu. Dívalo se na ně 1,66 miliónu diváků. Podobně jako před týdnem vzbudila větší zájem než pořady Novy. V přímém střetu porazil seriál reality show Milionový pár, o niž zájem diváků neustále klesá.

Foto: Zdroj: KÚ MSK

Ostrava 9.11.2016 Cvičný požární poplach Krajského úřadu MSK.

Článek

Jestliže se na její premiéru dívalo přes 1,6 miliónu zájemců, první pokračování zhlédlo 1,45 miliónu lidí a třetí díl už jen 1,15 miliónu. Milionový pár není tedy tak úspěšný jako nová soutěž 1 proti 100, která vévodí úternímu večeru.

Lépe se daří seriálu Redakce. Největší zájem sice vzbudil první díl, na nějž se dívalo přes půldruhého miliónu lidí, obě následující pokračování si vybralo přes 1,3 miliónu lidí, byť třetí o pár desítek tisíc lidí méně než druhé. Přesto však připoutalo k programu Novy od 21:15 nejvíce diváků, a tak tomu bylo už po celý zbytek večera.

Souboji Novy s Primou Česká televize jen přihlížela, když Zapomenuté světlo na ČT 1 vidělo 880 tisíc lidí a přírodopisný seriál Život savců podle Davida Attenborougha na ČT 2 690 tisíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám