Hlavní obsah

Proč se Jankovič pustil do Horáčka?

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předminulou neděli dal předseda poroty Michal Horáček najevo soutěžícímu Filipu Jankovičovi, že se mu nelíbí jeho výkony a připadají mu jako šišlání do rytmu. Narážel na skladbu Cliche od skupiny Support Lesbiens, ve které Jankovič namísto "somebody" zřetelně vyslovoval "šambády".

Článek

Soutěžící si to nenechal líbit a v přímém přenosu se do Horáčka pustil. S odstupem času o tom říká: "Že se mu nelíbí, jak zpívám, to je jeho názor. Naštvalo mě ale, že mě v zákulisí sotva pozdraví, za všemi chodí, za mnou ne, neví jak mluvím a přesto si dovolí říct, že šišlám. Kvůli jednomu "šambády". Když si dovolil takhle ostře vyslovit kravinu, já si dovolil stejně ostře říct svůj názor."

Jankovič si byl vědom toho, že si o něm spousta lidí pomyslí, že je "namyšlený frajírek". Stalo se, stejně tak si ale získal sympatie diváků, kterým připadal odvážný. "Možná je proti mně zaujatý, ale já si ho jako člověka stejně vážím. Pokládám ho za chlapa, který má charakter. Tak ať za mnou přijde a řekne mi to do očí."

Reklama

Výběr článků

Načítám