Hlavní obsah

Poctu Karlu Gottovi vzdají desítky jeho kolegů

Na jednom pódiu pražské O2 areny se 19. a 20. června sejde víc než čtyřicet zpěváků a zpěvaček, aby vzdali hold Karlu Gottovi. Přípravy akce, několikrát odkládané z důvodu proticovidových opatření, nyní vrcholí. Pořadatelé hlásí, že na obou koncertech zaznějí desítky slavných písní Karla Gotta včetně hitů Lady Carneval, Jdi za štěstím či Trezor.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott zemřel 1. října 2019.

Článek

„Jsem ráda, že se podařilo uskutečnit i toto manželovo přání. Po úspěšném vydání jeho autobiografie Má cesta za štěstím a premiéře celovečerního dokumentu Karel je tento koncert další z projektů, které ještě za svého života sám načrtnul, a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit,“ říká Ivana Gottová.

Účast přislíbili nový vítěz mužské kategorie v anketě Český slavík Marek Ztracený, dále Monika Absolonová, Bára Basiková, Petr Bende, Lucie Bílá, Ondřej Brzobohatý, Michal David, Charlotte Ella Gottová, Petra Janů, Petr Kolář, Richard Krajčo, Štefan Margita, Jitka Molavcová, Dara Rolins, Ondřej Ruml, Felix Slováček, Jan Smigmator, Jiří Suchý, Eva Urbanová, Hana Zagorová, Jitka Zelenková a další.

Doprovodí je kapelník Pavel Větrovec a jeho Band a Epoque Orchestra. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám