Hlavní obsah

Pamela Andersonová na Netflixu životem zkrocená

Sen mnoha teenagerů a mužů, závist mnoha žen. Hvězda devadesátých let, nejslavnější seriálová plavčice a mistryně ve zpomaleném běhu na pláži, „prsatice“ z Playboye, ale i nechtěná protagonistka asi nejrozšířenějšího domácího porna všech dob. To je v kostce život Pamely Andersonové, který veřejnost zná.

Pamela: Příběh lásky.Video: Netflix

 
Článek

Nový dokument Netflixu s názvem Pamela: Příběh lásky ovšem přidává pohled dosud skrytý. Ukazuje kdysi sexy blondýnku jako člověka, s nímž život nehrál fér. Možná naivní, pětkrát rozvedenou romantičku, ale rozhodně ne pouze silikonem vylepšené tělo bez duše.

Ocitáme se na ostrově poblíž Vancouveru, v místě, kde vyrůstala ve skromných podmínkách s otcem bouřlivákem a matkou, jejíž morálka asi měla trhliny. Pamela Andersonová sedí před kamerami nenalíčená. Na sobě má vytahané domácí oblečení. Čas se na její tváři podepsal. Je jí více než padesát let.

Civilně laděný a konvenčně natočený snímek nabízí množství fotografií i videí z dob její největší slávy a přináší jednu třaskavou bombu za druhou. Ovšem jedním z největších překvapení je, že si tato „sexuální bohyně“ z Pobřežní hlídky celý život poctivě a dopodrobna psala osobní deníky se všemi detaily, před nimiž by chtěla i po letech uniknout.

Foto: ČTK

Pamela Andersonová

Ze svých zápisků nečte sama, protože by to podle jejích slov byla přílišná muka, a tak se v průběhu vyprávění ozývá čísi ženský hlas, jenž vytahuje na světlo šokující zkušenosti.

„Byly to tři nebo čtyři roky zneužívání. Vyhrožovala mi, ať hlavně nic neříkám rodičům. Snažila jsem se před ní ochránit svého brášku. Pokusila jsem se ji zabít. Snažila jsem se ji bodnout do srdce cukrovým lízátkem,“ odhaluje zneužívání chůvou.

„Řekla jsem jí, že chci, aby umřela, a ona den na to zemřela při autonehodě. Byla jsem přesvědčená, že jsem ji zabila svou kouzelnou myslí… S tou vinou jsem žila celé mládí,“ svěřila se. Přiznala i další odpornost. Ve dvanácti letech ji měl znásilnit pětadvacetiletý známý.

Pak do Ameriky odjela načerno autobusem, protože ji jako Kanaďanku nepustili do letadla bez pracovního povolení, díky náhodě se ze stydlivé slečny stala hvězda Playboye, jejíž fotografie dodnes visí v zaprášených skříňkách fotbalistů a automechaniků, po divoké čtyřdenní známosti se v Cancúnu provdala za bubeníka skupiny Mötley Crüe, potratila a následně na svět přivedla dva syny, až se díky nejsledovanějšímu seriálu historie stala ikonickou plavčicí C. J.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Pamela Andersonová a Julian Assange

Zásadní zlom přinesl zmiňovaný únik domácího erotického videa z roku 1996, které natočila se svým tehdejším manželem muzikantem Tommym Leem. Skandál hořce dopadl na jejich vztah i obě děti a ze slibně rozjeté herecké kariéry zůstaly zmuchlané cáry titulních stran bulváru. Pamela Andersonová dala od nahrávky ruce pryč, nabízené miliony dolarů si nevzala.

Finále dokumentu, který mohli tvůrci v poslední třetině zkrátit, je dojemné. Lze namítnout, že nám neukazují celý příběh, když svou verzi vypráví především hlavní postava a její rodina. Kdysi neznámá Kanaďanka se zakřiknutou povahou, z níž se stala „ta Pamela“ i téměř zapomenutá star, si však po letech ústrků rehabilitaci jistě zaslouží.

Pamela Andersonová chodí pomáhat Assangeovi, vztah s ním nepopírá

Evropa

Pamela Andersonová přistižena při intimních hrátkách s exmanželem

Koktejl

Reklama

Související témata:
Pamela Anderson

Výběr článků

Načítám